onsdag, 26 juni 2019 08:51

Buss utfor på Steinssletta

Skrevet av
Buss utfor på Steinssletta Foto: Rasmus Lindberg

Onsdag morgen meldte politiet i Sør-Øst at en buss med 20 personer har kjørt utfor veien. Se slides fra ulykkesstedet.

steinssletta2
Foto: Rasmus Lindberg

Bussjåføren satt fastklemt, men ingen av passasjerene er kommet alvorlig til skade. Tre passasjerer har fått skader i form av kutt og hevelser.Bussen har kjørt av veien og inn i en garasje.

Sjåføren er kritisk skadet og bragt til sykehus med redningshelikopter.

Som en følge av ulykken vil E16 over Steinssletta bli stengt i en periode. For nordgående trafikk er det omkjøring om Vollgata og Åsaveien. For sydgående trafikk er det omkjøring om Røyse.

Det er rekvirert tungbilberger fra Sandvika og denne blir eskortert med blålys. Politiet ber publikum gi plass for denne bilen.

Kriminalteknikere fra politiet og UAG vil gjøre undersøkelser på stedet og veien vil derfor bli stengt en stund framover. Tungtransport anbefales FV35 på vestsiden av Tyrifjorden som omkjøringsvei.

Veiprosjekt skrinlagt

Tidligere var det et prosjekt for veistrekningen Steinsåsen - Botilrud som skulle bidra til en sikrere veistrekning. Det var da planlagt en rekke forbedringer for denne veistrekningen. Dette ble skrinlagt i 2015. Prosjektet var med i NTP, men fikk ikke penger på 2016-budsjettet. Årsaken var det nye fellesprosjektet E16/Ringeriksbanen.

Sist redigert onsdag, 26 juni 2019 12:38
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.