lørdag, 13 juli 2019 21:56

Cirkusøya!

Skrevet av
Kronen har fått en ny juvel: Cirkus Arnardo Kronen har fått en ny juvel: Cirkus Arnardo Dronefoto: Nitar AS/Frank Tverran

Byen har fått en ny cirkusplass. Også medarbeidere ved cirkus Arnardo likte Pettersøya og mente den var like bra som den gamle plassen på Benterud.

Den gamle cirkusplassen på Benterud er som kjent bebygd med skole og leiligheter. La ikke Pettersøya lide samme skjebne! New York har råd til å beholde Central Park. Hønefoss har råd til å beholde Pettersøya som en grønn lunge.

Etter at assisterende rådmann i Ringerike kommune, Terje Dahlen, har framsnakket Kragstad (Helt bak i vårt bilde) som et nytt boligområdet - og det i tillegg er planer om å tette igjen hele området fra jernbanestasjonen til Tippen med bygninger - presser behover for grønne lunger seg fram. Vi mener også at det er en god idé å knytte Søndre Park tettere mot Pettersøya med gangvei, trapper og ei gangbru.

Lørdag opplevde vi også et fantastisk 3-timers varitéshow i cirkus Arnardo. Arapapegøyer i fritt svev under cirkuskuppelen var bare ett av ettermiddagens høydepunkter. Behold Pettersøya som cirkusplass, ikke la cirkusene reise forbi Hønefoss!

arapapegoyer

Vakre Laura Urunovas med vakre ara-papegøyer (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.