onsdag, 21 oktober 2020 08:52

Golf: Hovland går sammen med Hatton og Kodaira i California

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Viktor Hovland er klar for en ny turnering på PGA-touren. Her sammen med amerikanske Xander Schauffele i Las Vegas. Viktor Hovland er klar for en ny turnering på PGA-touren. Her sammen med amerikanske Xander Schauffele i Las Vegas. Foto: Chase Stevens/Las Vegas Review-Journal via AP / NTB

Golfproffen Viktor Hovland er klar for sin annen turnering etter comebacket på PGA-touren forrige helg. Det endte med 12.-plass i Las Vegas.

Turen har gått til California og banen på Sherwood Country Club i Thousand Oaks. Hovland starter sin første rundet 20.29 norsk tid torsdag kveld.

Han skal gå i ball med engelske Tyrrell Hatton og japanske Satoshi Kodaira de to første rundene. De starter på hull én torsdag og slår ut fra det 10. hullet på fredagens runde.

Nok en gang blir det en turnering uten cut. Det vil si at samtlige 78 på start får spille også lørdag og søndag.

Den mest meritterte i feltet er storstjernen Tiger Woods. Mannen med 15 majortitler slår ut snaue tre kvarter før nordmannen på åpningsrunden.

Også meritterte Phil Mickelson spiller i California. Han har spilt på seniortouren de siste ukene, men vil ha litt bedre matching foran kommende Masters i november.

Hovland hadde et opphold på PGA-touren etter US Open i midten av september.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent