mandag, 14 mai 2018 12:22

Lite publikumsvennlig hos HRA

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ta med niste - her blir det kø Ta med niste - her blir det kø Foto: Frank Tverran

(Leder) Gullgruva "betjent bom" gjør at vår lokale gjenvinningsstasjon på Musemyra subber inn kroner. Men vær obs hvis du har med kvist!

Tidligere var det gratis å tippe kvist. Nå må du betale. Dette innebærer at det blir mer faunakriminalitet fordi folk vil spare noen tiere på å tippe hageavfallet i skog og elveskråninger.

På lørdagene i mai er det jo ekstra travelt med leveringskø fra bommen og opp til hovedporten. Siden alternativet er langt unna, finner de fleste seg i å vente. Derfor setter ikke HRA på ekstra mannskap i bommen.

Etter en tids venting i kø for å tippe kvist, blir du nå henvist til en asfaltert plass med grei plass til å snu en bil med henger. Men så kommer den store ryggeprøven: Her står bilene like trangt som på en vanlig parkeringsplass, så hvis du ikke er god til å rygge med henger kan du bare glemme det. Vårt råd, hvis hengeren ikke er for tung, er å kople fra bilen og dytte hengeren på plass.

I løpet av den tiden det tar å tømme 5-6 sekker med løv, rekker den store showelen på den andre siden av murkanten å kjøre vekk kvister hele 4 ganger. Og hver gang koster den opp en stor støvsky med kvistene. Og dette skjer mens kundene står helt inntil. Støvet gjør jo at folk trekker seg unna, men det skal lite til før en kvist eller grein spretter den gale veien. Hvor er HMSén i dette? Normalt ville det i et slikt område vært påbudt med hjelm.

Og husk at det er stengt der lørdag den 19.mai. Dette er ingen rød dag og de burde vært så serviceminded at det var åpent denne dagen midt i hageeiernes våronn. Til og med Vinmonopolet har vanlig lørdagsåpent denne dagen. De har også monopol.

hra2
Flaut å reise hjem med kvisten hvis du ikke er stødig på rygging med henger (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.