Storhamar slo Panthers komfortabelt

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Jonas Moen reddet dagen for Ringerike Panthers. Jonas Moen reddet dagen for Ringerike Panthers. Arkivfoto: Frank Tverran

Regjerende dobbeltmester Storhamar er for fullt i gang med poengplukkingen etter tapet i serieåpningen. Søndag ble Ringerike slått 4-1 i ishockeyens eliteserie.

Hedmarkingene tapte 1-2 for Stavanger Oilers i egen hall tirsdag, men slo umiddelbart tilbake to dager senere med 5-1-seier borte mot Stjernen. De avsluttet uken med en grei trepoenger i hjemmemøtet med nyopprykkede Ringerike.

Joakim Jensen ga Storhamar ledelsen etter 13.27 minutter. Stillingen sto seg helt fram til Robin Dahlstrøm doblet til 2–0 drøyt halvveis ut i midtperioden. Vertene scoret selv om de spilte i undertall.

Sparta på topp

Christian Larrivée og Victor Svensson gjorde Storhamar tredje og fjerde nettkjenning mot tampen av 2. periode.

Ringerike fikk sitt trøstemål ved Jonas Moen etter drøyt 43 minutter.

Etter tre runder topper Sparta tabellen med sju poeng. Deretter følger Storhamar med seks.

Perfekt for Oslo-lagene

Colin Spaberg Olsen ble matchvinner i Vålerengas 2-1-seier borte mot Frisk Asker. Avgjørelsen falt ti minutter før slutt.

Christian Kåsastul ga vertene ledelsen tidlig i midtperioden, men VIF slo tilbake i løpet av de siste 20 minuttene. Andreas Stene utlignet på en puck fra Martin Røymark etter 42.13.

Vålerenga har fått en perfekt seriestart. Oslo-laget har seks poeng etter to spilte kamper. Lillehammer ble slått 3-0 i første runde.

Også Manglerud Star har full poengpott etter to strake seirer. Søndag fikk poengløse Stjernen unngjelde da hjemmelaget vant 7-2. Sam Coatta scoret to av målene for MS.

{AF}Storhamar – Ringerike 4-1 (1-0, 3-0, 0-1)

3260 tilskuere

Mål:

1. periode: 1-0 (13.27) Joakim Jensen (Joel Johansson).

2. periode: 2-0 (29.22) Robin Dahlstrøm (Christian Larrivée), 3-0 (36.07) Larrivée (Jens Jakobs, Niklas Fogström), 4-0 (37.10) Victor Svensson (Petter Thoresen).

3. periode: 4-1 (42.59) Jonas Moen (Even Fosse, Eivind Andresen).

Dommere: Marcus Wannerstedt, Ski og Eirik Hansen, Jutul.

Utvisninger: Storhamar 6 x 2 min., Ringerike 4 x 2 min.{/AF}