Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring.

En mann fikk hodeskader da han ble slått ned på Solli plass i Oslo natt til torsdag.

På vei ut av døren som helseminister, fastslår Ingvild Kjerkol (Ap) at fastlegeordningen er på bedringens vei. I fjor kom det 237 nye fastleger.

Casper Ruud har glitret på tennisbanen så langt i 2024. Nordmannen har både sanket flere poeng og innkassert mer premiepenger enn verdensener Novak Djokovic.

I løpet av helgen ble flere graver vandalisert på den jødiske gravlunden i Trondheim. Flere davidsstjerner ble knust.

Märtha Louise går hardt ut mot Se og Hør. – De gjentar løgner helt til alle tror på dem, skriver hun. Ukebladet avviser kritikken.

tirsdag, 16 april 2024 08:12

TirsdagsQuiz

Svarene finner du helt nederst på siden.

mandag, 15 april 2024 20:01

MandagsQuiz

Svarene finner du nederst på siden.

Datasenterselskapet Green Mountain dropper planene om å lage datasenter på Kalberg i Time kommune.

Kriminelle i Oslo skaper frykt og truer butikkinnehavere på Grønland i Oslo med vold, ifølge politiet.

mandag, 15 april 2024 08:05

Må over Sollihøgda for å føde

Sprengt kapasitet på fødeavdelingen gjør at gravide fra Asker og Bærum sendes videre til Drammen, Oslo og Ringerike for å føde.

En mann er funnet omkommet etter en brann i en seilbåt i Løperen i Hvaler kommune, melder VG.

lørdag, 13 april 2024 17:25

Hønefoss vant i målfest

Hønefoss lå under 0-1, men snudde til 5-1-seier over Fyllingsdalen i 1. divisjon i fotball.

En væpnet person forsøkte lørdag ettermiddag å rane gullsmed David-Andersen på Karl Johans gate i Oslo sentrum. Store politresursser jakter på raneren.

Anders Jacobsen har fått fullt gjennomslag i rettssaken mot Just Padel Group og er tilkjent 3,1 millioner pluss renter og sakskostnader på 1,1 millioner.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) bekrefter på en pressekonferanse fredag at helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) går av.

fredag, 12 april 2024 07:46

Kjerkol dropper arrangement fredag

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) skulle legge ned grunnsteinen for Ny sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum fredag. Det blir det ikke noe av.

Isteden stiller statssekretær i departementet Ellen Rønning-Arnesen (Ap), opplyser kommunikasjonsavdelingen i departementet til NTB.

Markeringen starter klokken 9.

Ingvild Kjerkol er felt for juks, og masteroppgaven underkjennes, erfarer TV 2 og NRK.

En mann i 20-årene kjørte i 116 kilometer i timen i en 40-sone på Bryne i Rogaland onsdag.

torsdag, 11 april 2024 08:18

Gilde-kjøttdeig kan få brunere farge

En periode framover kan kjøttdeigen fra Gilde bli brunere i fargen. Det skyldes at Nortura må øke andelen fryst råvare i kjøttdeigen.

En mann i 60-årene mistet livet da en murvegg raste over varebilen han satt i. Ulykken skjedde i Åmot i Vinje kommune i Telemark onsdag ettermiddag.

Konsumprisindeksen steg 3,9 prosent fra mars 2023 til mars 2024. Fra februar til mars er det en stigning på 0,2 prosent.

Regjeringen bevilger totalt 82,7 millioner kroner til korte og relevante etter- og videreutdanninger i fem bransjer. Formålet er å gi ansatte et kompetanseløft.

I fjor fortsatte den sterke økningen fra 2022 i antall personer som er meldt smittet av gonoré. Tallene på personer meldt smittet av syfilis og hiv økte også.

I en undersøkelse peker angrende Ap-velgere på statsminister Jonas Gahr Støre og partiledelsen når de skal forklare hvorfor de ikke lenger vil stemme på partiet.

En mann i 50-årene er funnet død i Braskereidfoss i Våler kommune i Innlandet. En jevnaldrende kvinne er siktet for drap og knytter seg til handlingen.

torsdag, 04 april 2024 12:49

Kjedekollisjon med seks biler på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en kjedekollisjon mellom seks biler på E6 ved Skedsmokorset i Lillestrøm torsdag ettermiddag.

En elsparkesyklist på Furuset er anmeldt etter at han forsøkte å stikke av fra en politipatrulje. Farten skal ha vært opp mot 90 kilometer i timen, ifølge politiet.

tirsdag, 02 april 2024 08:01

Flere vil bli fagarbeidere

53 prosent av søkerne til videregående skole søker yrkesfag. Også søkertallene til høyere yrkesfaglig utdanning stiger kraftig.

Side 1 av 88