fredag, 13 mai 2022 15:48

Elisabeth Vik fra Hønefoss til årets Roskilde-festival

Skrevet av

- Det er veldig spesielt å se sitt eget navn på programmet for Roskildefestivalen, sier Elisabeth Vik.


- Det er jo litt som Mekka og Medina for musikere i Europa å komme seg dit, og allerede da jeg gikk på musikklinja var det Roskildefestivalen vi valfartet til for å høre god musikk. Det at jeg spiller norskspråklig musikk, med røtter i folkemusikk, gjør det enda mer spesielt, for det har altså ikke skjedd så mange ganger på de 50 årene Roskildefestivalen har eksistert. Vi kommer også snart til Hønefoss, avslutter Elisabeth.

 VÍÍK spiller på Rising-scenen søndag 26. juni kl. 15.30. For tiden bor Elisabeth i København.
Roskildes programsjef Anders Wahrén sier: - Det er på Rising-scenen man finner artistene som skal fylle de største scenene i fremtiden».

VÍÍK spilte akkurat på den store danske bransjefestivalen SPOT i Århus, og jobber for tiden i studio med innspilling av album.

Andre saker å lese

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

Nær 4,4 millioner norske lønnstakere og pensjonister har nå fått skatteoppgjøret sitt, og til sammen er det utbetalt nær 30 milliarder kroner i skatt til gode.

Les mer i RingeriksAvisa

Vikerfjell B&A AS

03-07-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nytt aksjeselskap med kapital 30.000. Daglig leder er Egil Eriksrud. Styreleder er Christoffer Frydenlund Brodahl og nestleder er Gunvor Helen Skougstad Gamkinn. Formålet er oppføring og vedlikehold av bygg, samt anleggsarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa