annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

Kristoffer Ventura og Viktor Hovland spilte seg stort opp mot slutten av dag to av PGAs parspillturnering og leder i Avondale i Louisiana.

tirsdag, 20 april 2021 20:33

Britiske medier: Chelsea trekker seg fra superligaen

Skrevet av

Chelsea har besluttet å trekke seg fra den nye superligaen i fotball, ifølge britiske medier. BBC var først ute med nyheten.

Opprettelsen av en ny europeisk superliga i fotball med seks engelske, tre spanske og tre italienske klubber ble bekreftet natt til mandag.

Styret i Norges Ishockeyforbund holder fast ved ti lag i eliteserien i ishockey. Det betyr at Narvik rykker ned og at Ringerike rykker opp.

onsdag, 24 mars 2021 07:44

TV 2: Ishockeyforbundet vil utvide eliteserien

Skrevet av

Norges Ishockeyforbund vil innstille på at eliteserien utvides med to lag som en konsekvens av at inneværende sesong måtte avblåses tidlig.

mandag, 22 mars 2021 07:40

Glipper Fjordkraftligaen for Ringerike?

Skrevet av

Det er grunn til å stille dette spørsmålet da avgjørelsen om hvem som skal vinne 1.divisjon ikke er like enkel som hvem som vant Fjordkraftligaen.

onsdag, 17 mars 2021 21:16

Ringerike Panthers i Eliteserien neste sesong?

Skrevet av

Norges Ishockeyforbund bekrefter at resten av eliteseriesesongen avlyses som en konsekvens av situasjonen rundt koronaviruset.

mandag, 08 mars 2021 12:32

Mange ble disket i Vasaloppet

Skrevet av

Flere eliteløpere ble diskvalifisert etter Vasaloppet søndag på grunn av ulovlig skøyting. Ingen av dem var blant de ti beste.

Viktor Hovland fortsetter storspillet og gikk andre dag av Arnold Palmer Invitational fire slag under par. Han er med i seierskampen i golfturneringen.

tirsdag, 02 mars 2021 18:32

Sigdalsrally avlyst på grunn av mildvær

Skrevet av

Helgens Sigdalsrally, som var utsatt fra januar på grunn av koronapandemien, er blitt avlyst. Årsaken er mildværet som har smeltet issålen på veien.

mandag, 01 mars 2021 11:19

Mann omkom i Vasaloppet

Skrevet av

En mann i 70-årene døde i skisporet da han deltok i «Vasaåket 90», et av rennene i årets Vasaloppet.

Viktor Hovland vartet opp med golfkunst i Florida og spilte seg til tetsjiktet i WGC-turneringen søndag. Etter en smånervøs avslutning endte han på 2.-plass.

Golfproffen Viktor Hovland slo solid tilbake på lørdagens runde i WGC-turneringen i Florida og er ti slag under par før avslutningen søndag.

fredag, 05 februar 2021 10:48

Hovland spilte seg opp i Saudi-Arabia

Skrevet av

Golfproffen Viktor Hovland gikk en bogeyfri runde på fire slag under par på sin annen runde i Saudi International. Han er seks slag under par totalt.

Side 1 av 29