Oppdatert 19.07.2019
A+ A A-

Lokal politikk

1. mai ble feiret i Hønefoss

1mai2015
(Foto: Rasmus Lindberg)
Det var mange paroler i årets 1.mai-tog og høyt står saken om arbeidsmiljøvernloven.

  • Skrevet av Frank Tverran

Kommunestyret på Internett

internett komstyre

I Ringerike kommune er det innhentet tilbud for direktesending av både lyd og bildet ut på internett. Saken behandles i Formannskapet den 17. september.

  • Skrevet av Frank Tverran

Rådmann Wenche Grinderud har en spareplan

wenche_grinderud_2Kommunens opparbeidede driftsunderskudd på 126 800 000 (126,8 millioner) kroner skal fordufte innen 2015.
I dag behandler formannskapet Ringerike kommunes økonomi. Det blir knallharde tak.

Duket for oppvaskmøte

GrinderudHansenHvem har det avgjørende ordet i Ringerike kommune?
- Vi folkevalgte politikere, mener ordfører Kjell B.Hansen.
- Nei, vi i administrasjonen tolker de politiske vedtakene dit at vi avgjør, sier avtroppende kommunalsjef Sveinung Homme
Tirsdag skal formannskapet diskutere Austjord der administrasjonen vil fjerne fire årsverk. De folkevalgte vil verne reahabilitetsavdelingen for eldre. Striden i formannskapet vil stå mellom rådmann Wenche Grinderud og ordfører Kjell B. Hansen.

Formannskapet starter opp etter ferien

Så dras den politiske sesongen i gang for alvor når formannskapet har sitt første møte etter ferien. En rekke saker skal behandles og kommunens økonomi er naturligvis et tema som står sterkt i fokus ettersom man fortsatt sliter med å komme opp på plussiden. Saken oppdateres.

  • Skrevet av Frank Tverran

Mot 100 millioner for lite i 2011

raadhusetDet er klart for det siste formannskapsmøtet før sommerferien. I alt 16 saker skal behandles. En av de sakene som har stor interesse, er plasseringen av en ny barneskole syd i Hønefoss.
  • Skrevet av Frank Tverran

Vi fulgte formannskapsmøtet

ledelsen
Utover dagen , tirsdag, vil RingeriksAvisa følge opp de sakene som behandles i formannskapet i Ringerike. Selv om en del saker må utsettes som følge av streiken i kommunen, vil allikevel en del viktige saker bli behandlet. Denne artikkelen ble derfor oppdatert utover dagen.

  • Skrevet av Frank Tverran (Tekst & foto)

Vingeskutt formannskap

Ringerike formannskap behandler tirsdag en rekke saker, men på grunn av streiken må en del saker på slutten av dagsorden utsettes. Formannskapet har denne gangen en utvidet konferanse på Tyrifjord hotell i Vikersund. Selve formannskapsmøtet blir holdt på tirsdag.

 

  • Skrevet av Frank Tverran