fredag, 01 november 2019 16:45

Aktiv Eiendom er på plass

Skrevet av
AKTIV eiendom Hønefoss: Thomas Haraldseth Brekke, Anne Gomnæs Berg og Randi Braathen Ødegaard AKTIV eiendom Hønefoss: Thomas Haraldseth Brekke, Anne Gomnæs Berg og Randi Braathen Ødegaard

Endelig. Etter lang ventetid og grundige forberedelser, kan disse tre sette i gang med det de kan best: Selge hus og leiligheter.

Bløtkakefaktoren var høy i lokalene til Hønefoss sparebank fredag da snoren ble klippet for byens nyeste eiendomsmeglerfirma. Og her finnes både lokalkunnskaper og markedsføringskunnskaper så det holder. Prismessig ligger de midt på treet når de nå kaster seg ut på et steintøft marked.

På landsbasis gikk prisene ned med 3,7 prosent fra september til oktober. Selv om boligmarkedet har stampet litt i høst, har de tre tro på at det tar seg opp igjen. For brukte leiligheter var kvadratmeterprisen 54.500 kroner i oktober, 2,5 prosent opp fra oktober i fjor.

Foretaket har god støtte i ryggen med 70 kontorer i Aktiv-kjeden. Hele 7 ganger har kjeden blitt kåret til den eiendomsmeglerkjeden som har mest fornøyde kunder!