Oppdatert 26.04.2018
Frank Tverran
URL-adresse:

Beste tømmerpris siden 2008

Skogeierne oppnådde de beste tømmerprisene på ti år i 1. kvartal 2018. I gjennomsnitt fikk de 395 kroner per kubikkmeter, 14 prosent mer enn i samme kvartal året før. Det viser foreløpige tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Enstemmig kjellervedtak

Hønefoss menighetsråd gjorde i møte den 24. april 2018 et vedtak om at en familie som norske myndigheter har vedtatt utvist fra Norge, skal få fortsette å bo i kjelleren i Hønefoss kirke.

  • Publisert i Nyheter

Lekkasje i sentrum

Ekspressbussen mellom Oslo og Førde måtte ta seg en ekstra lang stopp i Hønefoss tirsdag morgen. Årsaken var en lekkasje i kjølesystemet. Kjølevæske rant utover i gata.

Mindre leteaksjon

Hvis du var en av dem som ble vekket av helikopterlyder ved 5-tiden tirsdag morgen, så har du hørt en leteaksjon etter en ung dame i Klekkenområdet. Det ble også brukt hund i søket. Damen ble funnet og er i god behold.

Kapteinen er klar!

Vår kaptein de siste tre årene, Kristoffer Melin, er klar for sin syvende sesong i Panthers-drakta!

  • Publisert i Sport

Natt til søndag

Lørdag kveld fikk politiet melding om uforsvarlig kjøring med bil. Bilen ble stanset på Steinsletta. Førerkortet ble midlertidig beslaglagt og fører anmeldes. Vitne til hendelsen hadde kamera i bilen.

Like etter midnatt måtte politiet avslutte en fest i en leilighet i Hønefoss hvor det var altfor høy musikk og annen støy.

En bråkete og full person ble av politiet sendt hjem fra Storefjell med taxi.

I løpet av natten fikk politiet to klager på russ som spilte høy musikk i sentrum. To russebiler fikk muntlig advarsel. Muntlig advarsel medfører at kjennemerke og fører blir registrert i politiets logg. Reaksjoner vil bli gitt ved flere advarsler.

Og ved halv sekstiden søndag morgen ble en kvinne i 20-årene tatt for å kjøre bil med promille over lovlig verdi.

Abbonér på denne nyhetsmatingen