torsdag, 17 juni 2021 13:37

Skogbrann i Heradsbygda

Torsdag brant det i terrenget ca 500 meter nord for Steinliveien i Heradsbygda. Det var fyr på ca 2-3 mål. Brannvesenet er på stedet og slukker brannen.

torsdag, 17 juni 2021 12:27

Hovsenga: NVE fikk fly drone kun en dag

Et godt eksempel på hvor strengt Hovsenga forvaltes som Naturvernområde, er at NVE i oppdrag for Ringerike kommune kun fikk bruke drone en dag.

Kjell Buind overtar som daglig leder etter Svein Magne Arntzen.

Du kan få mer informasjon om foretaket her.

torsdag, 17 juni 2021 08:36

Magnus Karlsen med "lukket" selskap

Karma-G AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital. Magnus Karlsen i Tolpinrudveien er styreleder. Selskapets formål er oppgitt til:

Investeringsselskaper lukket for allmennheten.

Etter å ha publisert flere bilder tatt med drone i naturvernområdet Hovsenga, fant Ringerikes Blads redaktør, Sissel Skjervum Bjerkehagen, endelig ut at det er forbudt å fly med drone på dette stedet.

mandag, 14 juni 2021 09:24

Trafikkulykke ved Botilrud

Det har vært en trafikkulykke på E16 ved Botilrud like etter klokka 9 mandag morgen. Politiet opplyser i en twittermelding at to biler er involvert og at veien inntil videre er stengt. Det er lange køer i begge retninger.

En bil skal ha kjørt inn i autovernet og deretter ha truffet en annen bil. En person er kjørt til sykehuset for sjekk.

Politiet opplyser at det er bestilt kranvogn og at de nå jobber med å rydde veien. Veien er ryddet. Politiet oppretter sak.

En hissig oter ruslet lørdag inn på biblioteket i Måløy. Der har den funnet seg godt til rette i en av bokhyllene.

Fullvaksinerte og personer som har gjennomgått koronasykdom de siste seks månedene får nå fritak for innreisekarantene. Forutsetningen er fremvisning av et norsk koronasertifikat. Alle andre som kommer til Norge må i utgangspunktet fortsatt i karantene. Alle skal fortsatt testes ved innreise, også de som nå får fritak fra innreisekarantene. Se oversikt over innreisereglene som gjelder fra fredag 11. juni kl. 15.

fredag, 11 juni 2021 09:19

JOKI slipper sin første låt

JOKI er det overdrevne, egenrådige universet til Joakim Haukaas.

fredag, 11 juni 2021 09:10

Hva koster en innsatt pr. år?

I følge den årlige informasjonen fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI), var driftskostnadene for en fengselsplass med lav sikkerhet kr 728.000. En plass med høy sikkerhet koster kr 1,16 mill. Elektronisk fotlenke koster ca kr 300.000.

Side 1 av 393