banner web

A+ A A-
URL-adresse:

Sted for ungdom i City-gården

Tirsdag åpner "Ungdomsplassen" i Hønefoss. Ringerike kommune skal være mer tilgjengelig for unge og dette skal være en uformell møteplass.

  • Publisert i Nyheter

Oversendelse av reguleringsplanen er utsatt

Etter fremdriftsplanen skulle Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16 overlevere endelig forslag til reguleringsplan til Kommunal- og moderniseringsdepartementet i mars. Overleveringen er nå utsatt, og vil skje før utgangen av april.

Hvit gjest i andeflokken

Det er noen år siden vi sist så ei hvit and i elva. Om det er den samme anda som var her for noen år siden, eller om det er en nykommer, er vanskelig å si.

  • Publisert i Nyheter

Heine Totland & Gisle Børge Styve – Musikk folkens

Nå kommer de til Hønefoss! Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum.

  • Publisert i Nyheter

Sveriges MGP-vinner skriver historie

Warner Music Sweden sto for seks av de tolv finalistene i årets utgave av Melodifestivalen for å plukke ut Sveriges bidrag til den internasjonale finalen av Eurovision i Tel Aviv i mai. John Lundviks låt "Too Late For Love" endte med å motta flest stemmer ikke bare fra de internasjonale jurygruppene, men også av det svenske folk.

  • Publisert i Musikk

Oppheving av Sørbråten-planen

Statsbygg har fått i oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) å legge til rette for at departementet kan oppheve reguleringsplan for minnested ved Sørbråten.

  • Publisert i Nyheter
Abbonér på denne nyhetsmatingen