søndag, 14 juli 2024 09:03

Utga seg for politi

En mann i 20-årene forsøkte å komme innn på et utested i Hønefoss ved å utgi seg for å være politi som drev med id-kontroll. Like etter kom det virkelige politiet og viste bort mannen fra utestedet.

søndag, 14 juli 2024 08:59

Slagsmål på Søndre Torg

Ved halv firetiden søndag morgen fikk politiet melding om slagsmål på Søndre Torg i Hønefoss. En person ble sparket i magen og fikk smerter. Gjerningspersonen stakk fra stedet. Fornærmede vil anmelde saken.

søndag, 14 juli 2024 08:55

Kranglefant arrestert

Natt til søndag ble en mann i 30-årene bortvist fra Hønefoss sentrum. Han hadde vært kranglete på et utested. Litt etter var han tilbake i sentrum og fikk en siste sjanse av politiet til å holde seg unna. Men en times tid senere var han der igjen. Denne gangen ble han fraktet til Drammen og arresten.

søndag, 14 juli 2024 08:47

MC utfor i Hønengata

Natt til søndag skled en motorsykkel utfor veien i Hønengata. Politi og ambulanse rykket ut til stedet, men det var minimalt med skader på fører som ble tatt med av ambulansen for en sjekk. En kamerat tok hånd om motorsykkelen.

lørdag, 13 juli 2024 22:32

Fyllekjører tatt ved Norderhov

Lørdag kveld kontrollerte politiet en personbil ført av en mann i 50-årene. Mannen mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Han ble fremstilt for prøvetaking og anmeldes for forholdet.

lørdag, 13 juli 2024 09:52

Gassalarm på Grand hotell

Natt til lørdag ble det meldt om at to gjester på Grand hotell hadde følt seg dårlige og trodde det var en gasslekkasje på stedet.
Nødetatene rykket ut til stedet og hotellet ble evakuert, men det ble ikke funnet noe gass eller lekkasje og ikke funnet ut hvorfor gjestene følte seg dårlige. Gjestene fikk returnere til rommene sine.

Her er en liste over eiendommer som ble overdratt den siste uken.

Selskapet VOW Green Metals bygger et av Europas største produksjonsanlegg for biokarbon i Hønefoss. Med norsk kompetanse og tradisjoner både innen skogvirke- og treforedlingsindustri i samarbeid med metallurgisk industri, vil biokarbon redusere utslipp i smelteverksindustrien. Finansiering fra DNB og Eksfin på 344 millioner kroner har vært avgjørende for gjennomføringen av prosjektet.

fredag, 12 juli 2024 10:12

FredagsQuiz

Her er fredagens pørsmål. Svarene er nederst på siden.

En kvinne i 30-årene er dømt til 32 dagers fengsel for å ha kjørt bil med 2,56 i promille. Det regnes som skjerpende at hun var på vei for å hente barna sine.

Både verdenskjente artister og forretningsfolk er invitert i Anant Ambanis overdådige, indiske bryllup, som finner sted denne helgen.

fredag, 12 juli 2024 08:17

Husk dette til elbil-ferien

Her er tipsene du trenger for en vellykket elbil-ferie – både hjemme, på hytta og på veien.

torsdag, 11 juli 2024 14:13

Burkina Faso vil forby homofili

Det vestafrikanske landet Burkina Fasos militærjunta ønsker å kriminalisere homofili i landet. Flere afrikanske land har vedtatt lignende lover det siste året.

torsdag, 11 juli 2024 08:37

Kevin Bakken med nytt firma

Kevin Wanpake Bakken har startet opp Teknisk Service & Assistanse AS på Jevnaker. Kapitalen er kr 30.000 og Bakken er styreleder og daglig leder.

torsdag, 11 juli 2024 08:33

Ny rådgiver i Hole

Amenti Media AS er registrert med 30.000 i kapital. Styreleder og daglig leder er David Viet Do Dai.
Formål: Bedriftsrådgivning og konsultering innen salg, markedsføring og
design.

torsdag, 11 juli 2024 07:50

TorsdagsQuiz

Her er vi igjen med nye spørsmål. Svarene finner du nederst på siden.

10.juli markerer Knutsmesse, også kjent som Knut med ljåen eller Knutsok, en merkedag til minne om den danske helgenkongen Knut den hellige som døde denne dagen i 1086. Denne dagen har dype røtter i både norsk og dansk tradisjon og symboliserer starten på slåttonna, den viktige tiden for gress- og høyinnhøsting.

tirsdag, 09 juli 2024 09:58

Kontor på Hvervenkastet til salgs

Nå kan du sikre deg en kontorseksjon på Hvervenkastet.

tirsdag, 09 juli 2024 09:20

Medisinsk senter i Hole

Hole Medisinske Senter AS er registrert med kr 30.000 i aksjekapital. Formålet med foretaket er å drive allmennlegekontor med alt det innebærer.

Styreleder er Alf Erik Næstvold og med i styret er Aud Marie Prøsch Vik, Bernt Ivar Kinck Gaarder og Claudia Svensen. Sistnevnte er også daglig leder.

En mann har blitt utsatt for vold på en privat adresse på Jevnaker, melder politiet. Han fraktes med ambulanse til legevakten.

Ingen er pågrepet i saken, og politiet oppretter sak, skriver Sørøst politidistrikt i politiloggen.

mandag, 08 juli 2024 20:20

Fyllik på 200-bussen

Mandag ettermiddag hadde en full mann kjørt fra Oslo til Hønefoss uten å betale for bussturen. Da han kom fram til Hønefoss, nektet han å gå ut av bussen. Politiet måtte hjelpe til for å få mannen ut.

Tre polske menn ble natt til mandag pågrepet av politiet mistenkt for å ha forsøkt å stjele kobber fra en bedrift i Øvre Eiker.

mandag, 08 juli 2024 08:08

HBK har gode sjanser

Hønefoss sikret 3 nye poeng i helgen da de slo KIL/Hemne 3-1.

Seljumannamesse, også kjent som Seljumannamessa, har vært en viktig del av norsk kristen tradisjon i tusen år. Denne feiringen har sine røtter i middelalderen og markerer martyrdøden til de hellige Seljumennene. Med en historie som strekker seg tilbake til 1024, er Seljumannamesse en fascinerende del av Norges religiøse og kulturelle arv.

Her er den siste ukens eiendomsoverdagelser i Ringerike kommune.

lørdag, 06 juli 2024 08:12

Ekle menn i skateparken

To fulle menn i 20-årene var fredag ettermiddag til stor sjenanse for barna i skateparken. Politiet bortviste de to mennene og det ble igjen hyggelig stemning.

fredag, 05 juli 2024 10:51

Adeline Arnesen med arkitektfirma

Storelva Arkitekter AS er navnet på et nyregistrert foretak med 240.000 i kapital.

fredag, 05 juli 2024 08:02

E16 i Hole åpnet igjen

E16 ble torsdag kveld åpnet igjen etter at et steinsprang rammet E16 i Hole kommune sørøst for Hønefoss.

Jordas bane rundt sola er ikke en perfekt sirkel, men snarere en ellipse. Dette betyr at avstanden mellom jorda og sola varierer gjennom året. To viktige punkter i denne elliptiske banen er perihelion, når jorda er nærmest sola, og aphelion, når jorda er lengst unna sola. I denne artikkelen skal vi fokusere på aphelion, et fascinerende astronomisk fenomen.

torsdag, 04 juli 2024 20:26

Stjal kirkekobber for 100.000 i Hole

I forbindelse med byggearbeid på Hole kirke har det blitt stjålet ca. 45 løpemeter med nedløpsrør i kobber i løpet av natten. Anslått verdi på nyanskaffelse er ca. 100.000. Politiet var på stedet og oppretter sak.

Side 1 av 185

Andre saker å lese

Donald Trump sneiet av skudd – to andre drept og en kritisk såret på valgkampmøt…

14-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Donald Trump sneiet av skudd – to andre drept og en kritisk såret på valgkampmøte

Donald Trump ble sneiet av et skudd, mens en mistenkt Trump-skytter og en publikummer er drept og en tredje person kritisk såret, opplyser lokale myndigheter.

Les mer i RingeriksAvisa

Utga seg for politi

14-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

En mann i 20-årene forsøkte å komme innn på et utested i Hønefoss ved å utgi seg for å være politi som drev med id-kontroll. Like etter kom det virkelige...

Les mer i RingeriksAvisa

Slagsmål på Søndre Torg

14-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved halv firetiden søndag morgen fikk politiet melding om slagsmål på Søndre Torg i Hønefoss. En person ble sparket i magen og fikk smerter. Gjerningspersonen stakk fra stedet. Fornærmede vil...

Les mer i RingeriksAvisa

Kranglefant arrestert

14-07-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag ble en mann i 30-årene bortvist fra Hønefoss sentrum. Han hadde vært kranglete på et utested. Litt etter var han tilbake i sentrum og fikk en siste...

Les mer i RingeriksAvisa