søndag, 19 juli 2020 11:49

To barn funnet døde og mor skadd i Lørenskog

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Beboere i området blir bedt om å holde seg inne. Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Beboere i området blir bedt om å holde seg inne. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Øst politidistrikt melder at to små barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted.

8.30 søndag mottok politiet melding om mulig brann på privat adresse i Lørenskog. Da de ankom stedet fant de to små livløse barn og en skadd mor.

– Barna ble erklært døde på stedet, og mor er fraktet til Ullevål sykehus hvor hun får behandling for skadene, opplyser Ann-Kristin Endal i Øst politidistrikt i en pressemelding. Politiet ønsker ikke å opplyse om alderen på barna.

Innsatsleder Marit Furuseth, som er på stedet, sier til VG at kvinnen er kritisk skadd. Beboerne i området har blitt bedt om å holde seg inne.

Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige.

NTB