Norges landslagssjef i ishockey Petter Thoresen har hatt ut troppen til samling og to kamper mot Latvia og Danmark i Esbjerg 9.–14. november.

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til Financial Times at en brå nedlegging av norsk oljevirksomhet vil ødelegge overgangen til miljøvennlig energi.

En kvinne og to menn er savnet etter at en båt ble tatt av strømmen i en elv ved Tokagjelet i Kvam i Hardanger. Politiet sier de fortsatt er i en redningsfase.

lørdag, 23 oktober 2021 10:51

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det medførte stans i togtrafikken.

Leah Isadora Behn, datter av Ari Behn og prinsesse Märtha Louise, stakk av med seieren i kategorien «Årets influencer: Beauty» under Vixen-utdelingen 2021.

Miljødirektoratet vurderer å bøtelegge flere hagesentre etter at det er avdekket salg av ulovlige planter.

fredag, 22 oktober 2021 08:03

Barnehagebrann i Drammen slokket

Det begynte å brenne i en barnehage i Drammen natt til fredag. Brannen ble slokket, men barnehagen holdes stengt fredag.

Gjenåpningen av Norge etter koronapandemien har hatt en nærmest umiddelbar effekt for hotellene i Vest-Sverige. Spesielt før og under høstferien.

torsdag, 21 oktober 2021 13:00

Monica Mæland blir partner i advokatfirma

Tidligere justisminister Monica Mæland blir advokat igjen. Hun blir partner i Schjødt, et av Norges største advokatfirmaer.

torsdag, 21 oktober 2021 10:33

Fortsatt lav influensaaktivitet i Norge

Det er ennå ingen tegn til spredning av influensa i Norge. De få tilfellene av influensa de siste to ukene er alle importtilfeller, ifølge FHI.

Side 1 av 146