søndag, 16 juli 2023 23:15

Bilbrann på Hadelandsveien i Ringerike: Politiet etterforsker saken

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

En dramatisk hendelse utspilte seg søndag kveld da det ble meldt om en bilbrann på Hadelandsveien i Ringerike. Klokken 21.24 tikket det inn en nødmelding til politiet, som raskt rykket ut til stedet for å håndtere situasjonen. Ifølge den foreløpige rapporten fra politiet var det kun én person i bilen da brannen brøt ut, og vedkommende klarte heldigvis å komme seg ut og i sikkerhet.

Den aktuelle strekningen på Hadelandsveien er en 2-felts vei hvor trafikken normalt sett er ganske tett. Derfor var det ekstra viktig for nødetatene å handle raskt for å sikre både trafikantenes og den enkelte bilførers trygghet. Det var føreren selv som tok affære og varslet nødetatene om brannen, og dette kan ha bidratt til å redusere risikoen for alvorlige konsekvenser.

Da politiet ankom åstedet, hadde bilbrannen allerede utviklet seg til en full overtenning. Situasjonen var dermed svært alvorlig, og brannvesenet ble tilkalt for å få kontroll over flammene. Med deres innsats ble brannen slukket, og deres profesjonalitet og hurtige respons bidro til å begrense skadene.

I etterkant av hendelsen har politiet opprettet en sak for å undersøke årsaken til brannen. Foreløpig er det ingen konklusjon på brannårsaken, og det gjenstår en grundig etterforskning for å fastslå hva som forårsaket brannen i kjøretøyet. Brannårsaken kan være av ulike karakterer, og det er politiets ansvar å nøye undersøke hendelsesforløpet og eventuelle indikasjoner på brannstiftelse eller tekniske feil.

Bilbranner er alltid bekymringsfulle hendelser, da de ikke bare utgjør en fare for liv og helse, men også kan forårsake skade på eiendom og betydelig trafikkforstyrrelser. Politiet tar slike hendelser på største alvor og arbeider målrettet for å sikre tryggheten til samfunnet.

Hadelandsveien i Ringerike har blitt åstedet for en alvorlig bilbrann, men takket være den raske responsen fra føreren og nødetatene, er personskader unngått. Nå ligger ansvaret hos politiet for å etterforske brannårsaken og bringe klarhet i denne hendelsen.

Sist redigert søndag, 16 juli 2023 23:18

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa