onsdag, 25 oktober 2023 21:46

Vin for en halv million stjålet fra Oslo-restaurant

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Tyvene stjal om lag 40–50 viner til en verdi av opp mot en halv million kroner, ifølge daglig leder Øyvind Skagestad i Lofthus Samvirkelag, som eier Tranen. Tyvene stjal om lag 40–50 viner til en verdi av opp mot en halv million kroner, ifølge daglig leder Øyvind Skagestad i Lofthus Samvirkelag, som eier Tranen. Arkivfoto: Stian Lysberg Solum / NTB

To personer tok seg inn i vinkjelleren til restaurant Tranen i Oslo mandag denne uka. Der tok de med seg vin for opp mot 500.000 kroner.

Alarmen gikk i kjelleren mandag formiddag.

– Da en ansatt i bakeriet i etasjen over gikk ned for å sjekke, hadde tyvene allerede stukket av. Da hadde det bare gått to-tre minutter, forteller Maciek Sulek, som driver pizzarestauranten Tranen på Alexander Kiellands plass, til Aftenposten.

Han har lagt ut en video på Instagram av tyveriet, der han ber om hjelp og lover belønning til dem som kan være med å oppklare det.

Tyvene stjal om lag 40–50 viner til en verdi av opp mot en halv million kroner, ifølge daglig leder Øyvind Skagestad i Lofthus Samvirkelag, som eier Tranen.

Sulek mener det må være vinkjennere som gjennomførte tyveriet.

– De gikk for de dyreste flaskene og visste akkurat hva de skulle ta med seg.

Sist redigert onsdag, 25 oktober 2023 21:59
NTB

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa