onsdag, 11 mars 2020 15:18

Ishockeysluttspillet avlyses på grunn av koronavirus-situasjonen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Manglerud Star klarte i siste runde av grunnserien å komme seg til sluttspillet, som nå er avlyst på grunn av smittefaren av koronaviruset. Manglerud Star klarte i siste runde av grunnserien å komme seg til sluttspillet, som nå er avlyst på grunn av smittefaren av koronaviruset. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix

Norges Ishockeyforbund melder tirsdag at all kampaktivitet blir avlyst med umiddelbar virkning. Det betyr at det ikke blir noe ishockeysluttspill.

Det var TV 2 som først omtalte saken etter at ishockeyforbundet meldte om avlysningen på sine hjemmesider.

Bakgrunnen for avlysningen er som de fleste saker for tiden på grunn av smittefaren av koronaviruset. Mandag ble sluttspillet utsatt, og nå har all ishockey i Norge blitt avlyst.

– Det er selvfølgelig utrolig kjipt at sluttspillet blir avlyst. Dette er noe vi har jobbet for hele sesongen og til slutt klarte å oppnå i siste kamp mot Narvik. Samtidig er dette det eneste rette å gjøre på nåværende tidspunkt, og vi støtter NIHF fullt ut, sier Cecilie Olsen, daglig leder i Manglerud/Star, til NTB.

Avlysningen betyr også at det ikke blir noe kvalifiseringsspill til eliteserien i denne omgang.

– Vi hadde en ambisjon å få igjennom kvalifiseringen, men klarer ikke det i denne omgang grunnet nasjonale pålegg og lokale forhold, sier organisasjonssjef i Norges Ishockeyforbund, Kristoffer Holm til NTB.

1. runde i kvalifiseringen skulle ha vært spilt torsdag mellom Comet – Grüner og Narvik – Lørenskog.

Hallen i Narvik er midlertidig stengt.

NTB