torsdag, 09 mai 2019 14:28

Undertøy ut - kaffe inn

Skrevet av
Undertøy ut - kaffe inn Foto: Frank Tverran

Joda, Espresso House skal inn i Arcaden i Storgata 7 - bare på det andre hjørnet!

Nå blir det mat og drikke hele veien rundt i Arcaden. Når vi fikk rettet litt på kartet vårt, stemte det hele. Her kan du se hvordan det blir, men med utsikt mot Kong Ringsgate og ikke mot Storgata som vi først kom i skade for å skrive.

Espresso House åpner en kafe/konditori med 93 sitteplasser der hvor det i dag er en forretning som selger dameundertøy (Best under). Det er også stipulert 16 sitteplasser utendørs. Man håper å kunne åpne i løpet av sommeren. Vi har bare hørt positive kommentarer til nyåpningen og mange som har besøkt Espresso House andre steder, gleder seg til åpningen.

Det er Espresso House Norge AS (Org nr 911592770) som er formell søker av serveringsbevillingen og det er My Wihlborg (29) som skal være daglig leder.

Espresso House Norge AS eies med 100% av det svenske foretaket Coffeebidco Holding AB.

espresso house

Denne tegningen fra Espresso House AS er en del av de offentlige dokumentene som fulgte søknaden om serveringsbevilling og som vi har fått fra Ringerike kommune etter begjæring om innsyn.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.