tirsdag, 25 juni 2024 10:15

AP stemte i mot sitt eget valgløfte

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
AP stemte i mot sitt eget valgløfte Foto: Frank Tverran

(Leder) Så har vi det endelig svart på hvitt: Samtlige 29 representanter fra AP pluss 17 fra Senterpariet stemte i mot dette forslaget i Stortinget den 20.6.2024:

"Stortinget ber regjeringen videreføre Ringeriksbanen og ny E16 Skaret–Hønefoss (FRE16) som et fellesprosjekt for å sikre den økonomiske nytten og bærekraften i prosjektet".

Det skal mye politisk dumskap til for å stemme ned sitt eget valgløfte på denne måten. Forslaget ble allikevel vedtatt med 53 mot 48 stemmer.

Det var SV som ble tungen på vektskålen i denne saken. De var lei av APs arroganse med tro på at SV aldri ville våge å være så tøffe. Men det var de.

Vi lærer tidlig i livet at vi skal holde det vi lover. Samfunnet vårt er avhengig av løfter. Alt fra at du lover å hente i barnehagen til at du lover banken å betale huslånet ditt. At du heller vil prioritere andre ting enn det du har lovt, er umoralsk. En slik hensynsløs arroganse vil straffe seg. Før eller siden.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa