fredag, 02 februar 2024 10:51

Mannen på Flisa døde av et skudd i hodet

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Mannen som ble funnet død i på Flisa i romjulen, døde av et skudd i hodet, opplyser politiet. Den drapssiktede kvinnen fremstilles for refengsling fredag.

– Mannen i 70-årene som ble funnet død 30. desember i fritidsboligen på Flisa, døde av et skudd i hodet, opplyser politiinspektør Henning Klauseie i Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

– Det er tatt beslag i en rekke skytevåpen ulike steder, men det våpenet som avfyrte det dødelige skuddet, er foreløpig ikke funnet, sier han.

Begjærer fire uker
Fredag vil politiet begjære den drapssiktede kvinnen i 70 årene fengslet i fire nye uker. Begrunnelsen er fare for bevisforspillelse dersom siktede løslates, opplyser politiet.

– Politiet mener siktedes forklaringer i politiavhør ikke stemmer overens med hva etterforskningen ellers gir, og vi mener derfor at mistankegrunnlaget ikke er svekket, sier Klauseie.

Det var den siktede kvinnen som ringte AMK og varslet om dødsfallet. Politiet opplyser nå at mannen hadde et lite sår i hodet som politiet reagerte på, og at det derfor ble besluttet obduksjon.

– Som tidligere opplyst, var det da den foreløpige obduksjonsrapporten kom, at politiet startet drapsetterforskning, skriver politiet.

Fare for bevispåvirkning
Klauseie opplyser at både mannen og kvinnen er registrert med våpen, men at de har gjort beslag av våpen som ikke er registrert på noen av de involverte. Politiet mener at det er brukt et håndvåpen, men dette våpenet er altså ikke funnet.

– Behovet for å finne dette våpenet er påtrengende, og inntil dette er funnet, er det en løpende fare for bevispåvirkning, sier Klauseie.

Den siktede kvinnen fremstilles for fengsling i Østre Innlandet tingrett på Hamar fredag klokken 13.

NTB

Andre saker å lese

Ruskjører tatt på Jevnaker

04-03-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet stoppet søndag kveld et kjøretøy for kontroll. Fører, en mann i 40-årene, blåsete til over lovlig verdi på alkometeret. Han var også påvirket av andre rusmidler. Mannen hadde heller...

Les mer i RingeriksAvisa

Hemmelige, faste skyggeadvokater går ut i streik

04-03-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Hemmelige, faste skyggeadvokater går ut i streik

De hemmelige, faste skyggeadvokatene som påtar seg oppdrag for PST og Etterretningstjenesten, legger mandag ned arbeidet.

Les mer i RingeriksAvisa

Ishockey eliteseriekvalik menn søndag

03-03-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kvalifisering til eliteserien ishockey menn søndag, innledende runde (best av 5):

Les mer i RingeriksAvisa

Mann slått i hodet med flaske i Hønefoss

03-03-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann i 20-årene ble hentet av sykebil etter at han ble slått i hodet med en flaske på en fest i Hønefoss.

Les mer i RingeriksAvisa