Jubelkveld i Schjongshallen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Sebastian Åkesson øker til 2-0 Sebastian Åkesson øker til 2-0 Foto: Frank Tverran

Det ble en fantastisk kveld i Schjongshallen da Ringerike Panthers rundspilte Grüner.

Ringerike sjokkåpnet med to scoringer før det hadde gått ett og et halvt minutt. Mikael Dokken åpnet ballet tett etterfulgt av Sebastian Åkesson. Etter nærmere 9 minutter fikk Grüner to mann utvist og dermed la Lucas Trygg på til 3-0. Under 2 minutter senere var det Sole Ryen sin tur. Etter halvspilt første periode ledet Ringerike 4-0 over gjestene fra Oslo.

Andre periode - som normalt ikke er Ringerikes beste - startet ennå villere! Etter 12 sekunder smalt Leonards Rimjans pucken i nota og snaue to minutter senere var det 29 Thor Friestad som la på til 6-0 før gjestene fikk slippe til.

Oscar Englund reduserte like etter til 6-1 og helt mot slutten av tredje periode reduserte Julius Kvandal til 6-2, som også ble sluttresultatet.

For Ringerike Panthers var dette "vinn eller forsvinn".

Det gjenstår nå bare en kamp å spille for hvert av lagene og stillingen etter 5 spilte kamper er slik:

Narvik 9 poeng
Comet Halden 8 poeng
Grüner 7 poeng
Ringerike 6 poeng

Ringerikes siste kamp blir mot Comet Halden i Schjongshallen på Skjærtorsdag og Grüner møter samme dag Narvik på "Dælenga". Her blir det spenning til siste slutt. Men uansett må Ringerike vinne den siste kampen.

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.