Hønefoss vant i målfest

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Hønefoss lå under 0-1, men snudde til 5-1-seier over Fyllingsdalen i 1. divisjon i fotball.

Etter bare sju minutter tok Fyllingsdalen ledelsen ved Julie Rasmussen, men Silje Nyhagen utlignet da hun satte inn 1-1 seks minutter senere. Synne Hamborg sendte Hønefoss i føringen etter 38 minutters spill, og Hønefoss-spilleren scoret igjen da hun gjorde 3-1 i siste ordinære minutt av første omgang. Lagene gikk i garderoben på stillingen 3-1 til pause.

Fem minutter etter sidebytte la Inger Vadder på til 4-1 for Hønefoss, og etter 77 minutter scoret Nyhagen sitt andre mål da hun gjorde 5-1. Det ble ikke flere mål i kampen. Dermed endte oppgjøret 5-1.

Hønefoss' Anja Avdal, Kristin Gumaer og Martin Klemetsrud Lindmark fikk gult kort. For Fyllingsdalen fikk Oselie Henden, Rebecca Nordberg og Sandra Rød Ask gult kort.

Marit Hamel var kampleder. 491 tilskuere var til stede på kampen på Aka Arena.