tirsdag, 19 april 2016 11:38

Hva skjedde egentlig med Darth Vader?

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Den ukjente historien får du når tidenes filmskurk endelig får sin egen tegneserie…

Darth Vader kan være en ganske kjip fyr, i hvert fall om man skal stole på den utroverdige propagandaen til Opprørerne. men sannheten er den at Darth Vader vet hva som er best for Galaksen, og at hans rette vei krever noen ofre.

Vi møter Darth Vader rett etter at de krigselskende opprørerne har ødelagt Det galaktiske imperiets freds-bevarende våpen, Dødsstjernen. Uten dette våpenet er Imperiets kamp mot all lovløsheten svekket. Darth Vader stilles til ansvar for det inntrufne, og det er opp til han å fikse problemet.

Vår første bok i Marvels nye serie om Star Wars het Skywalker slår til, og var full av nyheter og overraskende avsløringer! Bok to, Darth Vader, forsetter på samme kurs, og nå kan man endelig lese historiene om det opprinnelige Star Wars-universet fra Darth Vaders og Imperiets ståsted. Både bok én og to er lagt til samme tidsperiode og historiene overlapper hverandre, et spennende grep som gjør historiene fra begge bøker enda et hakk bedre. Kampen om Galaksen og den sanne kraften har aldri vært mer spennende!

Star Wars, bok II – Darth Vader samler blad nr. 1 til og med nr. 6 av Marvels store tegneseriesuksess i 2015 og 2016 («Darth Vader»). Dette bladet, sammen med den andre hovedserien Skywalker slår til, inngår i vår bokserie med flere utgivelser i 2016.

Utgivelsesplan, Star Wars-bokserie 2016, første 4 nummer:

1/2/2016: Star Wars: Skywalker slår til
4/4/2016: Star Wars: Darth Vader
13/6/2016: Star Wars: Skywalker slår til, vol. 2
15/8/2016: Star Wars: Darth Vader, vol. 2

Fakta om utgivelsen:
Star Wars, bok 2: Darth Vader
Antall sider: 164
Aktuell (salg) i perioden: 18. april – 14. mai

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa