torsdag, 12 september 2024 13:56

Flere pågrepet i væpnet politiaksjon i Oslo og Vestfossen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Tre til fem personer ble torsdag formiddag pågrepet i en større politiaksjon i Oslo og Vestfossen. Politiet var bevæpnet under pågripelsene.

– Det dreier seg om flere pågripelser i en straffesak der vi har hatt tilslag på en adresse i Oslo, og vi har hatt bistand av Sørøst politidistrikt på en adresse i Vestfossen, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt til Drammens Tidende.

Politiet sier at de til sammen har pågrepet tre til fem personer på de to adressene, men vil ikke ut med nøyaktig antall. De aktuelle personene har status som siktet.

Drammens Tidende skriver at de var til stede da en mann ble pågrepet.

Politiet var bevæpnet og hadde på seg skuddsikre vester under pågripelsene. Det var også hundebil og dronebil til stede i Vestfossen.

– Vi var bevæpnet på begge disse adressene, og det er grunnet sakenes karakter og historikken til de involverte, sier Østerhaug.

Han vil ikke si hva slags sak de pågrepne er siktet i.

Flere patruljer var ifølge Drammens Tidende også til stede i Hokksund.

NTB har bedt om utfyllende kommentarer fra Oslo politidistrikt om politiaksjonen.

– Politiet har pågrepet flere personer i forbindelse med en pågående etterforskning. Vi ønsker per nå ikke å opplyse om detaljer av hensyn til den videre etterforskningen, sier politiadvokat Kristin Feed i en epost.

NTB

Andre saker å lese

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa