Oppdatert 22.01.2018

Let us entertain you!

Margareth og Bjørnar Foto: MusikalKollektivet Margareth og Bjørnar

Torsdag den 19. mai er det klart for storslått åpning av MusikalKollektivet på Ringerike Kultursenter i Hønefoss. Med forestillingen “Let us entertain you” innvies den nye musikalskolen med rød løper og høy champagneføring, og du er invitert til å vœre med på festlighetene.

Forestillingen “Let us entertain you” er en festforestilling som settes opp av MusikalKollektivet for å markedsføre deres kommende tilbud og vise hva de er gode for.
Med på laget har de profesjonelle musikalartister, skuespillere og sangere fra distriktet, side om side med de yngste talentene og unge, kommende stjerner som allerede har årevis med sceneerfaring.

- Vi ønsker å vœre et servicesenter for både barn, ungdom og voksne med interesse for musikalfaget, sier daglig leder Hilde Dahlen, som eier MusikalKollektivet sammen med Therese Knoph Sulland, Monica Sik Holm, Eirik Stiksrud, Kenneth Bekkemoen og Marthe Haugan Bekkemoen.

- Hos oss skal det vœre mulighet til å spisse eksisterende talent og virkelig få en innføring i hva det vil si å jobbe profesjonelt på en scene og strekke deg mot stjernene. Samtidig vil vi ikke utelukke noen, og har også dansekurs for både barn og voksne hvor alle kan melde seg på, sier hun.

MusikalKollektivet kan friste med to musikalproduksjoner i året på nettopp Ringerike Kultursenter, hvor de også har sin daglige drift. Kommende produksjoner er High School Musical for ungdommene og musikalen Oliver! basert på Charles Dickens Oliver Twist hvor både liten og stor kan få vœre med. Auditions avholdes 1. og 2. juni.

Og med Let us entertain you! gjør de altså en pangstart på sesongen med utdrag fra en rekke kjente musikaler og de lover å underholde deg med et show pakket med imponerende koreografier, skuespill og sang av høy klasse.
Forestillingen spilles torsdag, fredag, lørdag og søndag denne helgen og det er fremdeles mulig å få tak i billetter på Ringbillett.

I Let Us Entertain You medvirker:
Hilde Dahlen, Therese Knoph Sulland, Monica Sik Holm, Eirik Dahlen Stiksrud, Kenneth Sørum Bekkemoen, Bjørnar Reime Erlandsen, Mikkel Gythfeldt, Petrus A. Christensen, Kristoffer Solberg, Rebekka Norvik, Elisabeth Østvang Gundersen, Maren H. Solhaug, Margareth Wiik, Aleksander Dalevold, Liv Johanne Lindsjørn, Ingvild Lindsjørn, Lotte B. Pedersen, Thomas K. Urnes, Celine Rensel, Nora M. Klokkervold, Martine Høy Berg, Hannah Rensel, Ingrid Nesje, Malin Aasekjœr, Maia V. Evensen, Ingvild Gulla, Haakon N. Mosengen, Edda Djønne-Dahl, Eirik G. Teigland, Ingjerd E. Skjerven, Olav Nesje, August Saxegaard, Håvard Søreide, Marie Brennhovd, Rikke Kvam, Maria Rensel, Vilde Brennhovd, Karen Meier, Runa E. Skjerven, Ingvild Søreide og Vilde Mandt.