torsdag, 15 september 2016 10:57

Ringerikskonferansen 2016

Skrevet av

Det er ikke småtterier man forsøker å påberope seg ved å bruke ordet "paradigmeskifte" som payoff i årets Ringerikskonferanse.

Hvis mange Becher små ikke gjør en stor å,  er det ingen tvil om at ringerikssamfunnet står overfor en betydelig kursendring. Men neppe på langt nær så betydningsfull at det kan kalles et paradigmeskifte.

Torsdag den 20. oktober er dagen det lokale næringslivet skal feire seg selv. Til den nette sum av kr 2.450,- kan du få med deg 5 foredrag og en lunsj. Konferansen er i hovedsak rettet mot lokale foretak av en viss størrelse. Men om du kan ta fri en hel dag og er av den typen som liker å spise kirsebær med de store, er du helt klart velkommen.

Sandra Riise forteller om det nye "Regelrådet", Per Henrik Stenstrøm har oppskriften på å takle vanskelige kollegaer, Christine Korme gir deg tanker om hvilke muligheter delingsøkonomien innebærer, Nikolai Astrup mener "grønn omstilling" gir nye muligheter og Anders Buchardt forklarer oss hvordan vi kan gjøre oss deilige for investorkapital.