lørdag, 01 oktober 2016 20:08

Panthers vant på overtid - igjen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Pantherkeeper Adrian Rønold fikk en travel dag på jobben Pantherkeeper Adrian Rønold fikk en travel dag på jobben Foto: Frank Tverran

Etter 4 matcher ser det ganske stygt ut for Ringerike Panthers. Ikke at det er noe dårlig hockeylag. Men om de skal ende opp som ett av de to beste lagene i serien, må de henge på .

Grüner har spilt 4 kamper og vunnet alle: 12 poeng. Bergen har spilt 3 kamper og vunnet alle: 9 poeng. Panthers har spilt 4 kamper, men har bare 8 poeng. De har kun greid å vinne 1 kamp på ordinær tid, noe som gir 3 poeng. Så har de vunnet 2 kamper på overtid. Det gir 2x2=4 poeng. Og så har de tapt en kamp på overtid og fikk med seg ett poeng.

Lørdag vant Panther over Comet på overtid. Dette er to lag som er gode i angrep, men det mangler mye på forsvarsarbeidet. Comet ligger bare ett fattig poeng bak Panthers, men typisk for begge lagene er at de får svært mange baklengsmål. De kommer ikke fort nok hjem igjen til å stoppe dyktige angrepsspillere.

Det er viktig å passe på at Grüner og Bergen ikke "stikker fra" de øvrige lagene i serien. Det nytter ikke å trøste seg med at "det er mange kamper igjen".

Lørdag så vi en første periode som er noe av det dølleste vi har sett på lenge. Det minnet om banesykling, hvor lagene kikker på hverandre og ikke vil bruke unødvendige krefter før de er helt nødt.

I andre periode ble det scoringer så det holdt:

Comet:    0-1 Johannessen
Panthers: 1-1 Dalen
Comet:    1-2 Egeland
Panthers: 2-2 Persson
Panthers: 3-2 Engesveen
Panthers: 4-2 Westman
Comet:    4-3 Hnat

Ringerike Panthers gikk til pause før tredje periode med 4-3 i ledelse.

Men Comet hang på som en klegg også i 3. periode. Først utlignet de til 4-4 ved Bäckström. Så kom Panthers med Dalen og økte til 5-4. To minutter senere utlignet Comet igjen til 5-5. Bare minuttet etter økte Melin til 6-5. Men der var Comet igjen og utlignet til 6-6. Enden på visa var at det gikk til spilleforlengelse. Her fikk Comet en utvisning for hooking og det gikk ikke mer enn 12 sekunder før Martin Scott Hagen avgjorde det hele i Panthers favør.

Sluttresultat: 7-6.

Neste hjemmekamp er allerede onsdag 5.10 klokka 19.00. Da er det Grüner som kommer på besøk.

panthers comet2
Her avgjør Martin Scott Hagen det hele (Foto: Frank Tverran)

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa