torsdag, 29 juni 2017 13:03

Leiv Vidar kåret til årets leverandør i Circle K for 3.gang

Skrevet av
Leiv Vidar er «Årets leverandør» i Circle K. Fra venstre Ulf Rinnan, Bent Western, forhandlerrådets leder Ole Aksel Håkonsen (delvis skjult i blå skjorte), Hans Olav Hole, Jeanette Amara, Trude Venset Sleire, Lars Rustad og Christoffer Sundby. Leiv Vidar er «Årets leverandør» i Circle K. Fra venstre Ulf Rinnan, Bent Western, forhandlerrådets leder Ole Aksel Håkonsen (delvis skjult i blå skjorte), Hans Olav Hole, Jeanette Amara, Trude Venset Sleire, Lars Rustad og Christoffer Sundby. Foto: Killian Munch/Circle K.

Stasjonsdriverne i Circle K har kåret pølsemakeren Leiv Vidar til «Årets leverandør 2016». Det er tredje gang at pølsefabrikken på Hønefoss i Buskerud får denne hederstittelen av Circle K/Statoil-stasjonene i Norge.

 

Prisen ble delt ut på Circle K-forhandlernes kongress i Spania, der Leiv Vidar og en rekke andre leverandører er til stede. Leiv Vidar-medarbeideren Lars Rustad fikk prisen for årets KAM (Key Account Manager».
 

Stasjonsdriverne i Circle K har vurdert leverandørene på kvalitet i det operative arbeidet, bidrag til godt resultat og strategisk viktighet. Leiv Vidar scoret best på de tre kriteriene.
 

– Leiv Vidar har rekord i deltakelse på Circle K åpninger. De er en fleksibel samarbeidspartner som viser stor forståelse for hurtighet i produktutviklingen. Pølsemakerne på Hønefoss gir også proaktiv og verdifulle råd, og selgerne har veldig gode rutiner når de besøker Circle K-stasjonene. De ivaretar alt fra mattrygghet til salgsfremmende råd og tips, sa norgessjef i Circle K, Christoffer Sundby.
 

Sammen med direktør Trude Venset Sleire og forhandlerrådets leder Ole Aksel Håkonsen overrakte han prisen «Årets leverandør 2016» til pølsemakerne i Leiv Vidar på Hønefoss.
 

– Dette var veldig gledelig, en stor anerkjennelse for den innsatsen vi legger ned hver eneste dag sammen med positive og profesjonelle stasjonsdrivere i Circle K. For de stolte pølsemakerne på Hønefoss er dette en synlig bekreftelse på at topp kvalitet teller, sa en stolt salgs- og markedsdirektør i Leiv Vidar, Hans Olav Hole, da han mottok utmerkelsen i solfylte Spania.
 

– Og det er ekstra gledelig at Leiv Vidar som en liten, men spesialisert leverandør, nok en gang vinner mot store leverandører med betydelig større ressurser.