Oppdatert 19.06.2018

Tiåring krasjet moped med beruset far bakpå

  • Skrevet av NTB
  • Publisert i Nyheter
Tiåring krasjet moped med beruset far bakpå Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Barnevernet er koblet inn etter at en ti år gammel gutt på moped kjørte inn i en parkert bil i Drammen søndag. Bak på mopeden satt guttens far, «godt beruset».

Gutten hadde stukket av da politiet kom til kjøpesenteret CC i Drammen søndag ettermiddag. Det viste seg at den første meldingen om at en gutt på sykkel hadde krasjet inn i en parkert bil, ikke stemte, men at det var en moped gutten hadde kjørt, skriver VG.

– I tillegg satt en godt beruset mann på. Det viste seg å være guttens far, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen ble tatt inn til politiet for prøvetaking, men gutten ble ikke funnet. Ingen skal ha kommet til skade i sammenstøtet, og det ble bare materielle skader på bilen. Alt tyder på at mopeden far og sønn kjørte, var lånt.

– Vi ønsker å snakke med gutten og forsikre oss om at han har det bra. Han er sikkert engstelig og skremt over det som skjedde, sier operasjonslederen, som sier de har sendt en bekymringsmelding til barnevernet om saken.

Faren er av utenlandsk opprinnelse, og politiet har arbeidet med å skaffe tolk for å kunne gjennomføre et avhør av mannen.

(©NTB)

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20