Oppdatert 19.09.2018
A+ A A-

Kultur og festivaler på samme side

Kulturarrangementer og andre begivenheter har nå fått sin egen webside som dekker hele landet. Navnet på siden er "Kulturskolesekken".

Dette er en side for deg som er interessert i hva Norge har å by på når det kommer til kultur og begivenheter som løfter en ellers litt grå tilværelse. De fleste ønsker seg gjerne til utlandet når de skal på festivaler eller andre arrangementer, men Norge har faktisk veldig mye å skimte med på disse områdene selv!

Hvorfor ikke ta turen til for eksempel Palmesus i Kristiansand? En idyllisk strandfestival på Sørlandet, med store og kjente artister og spektakulært show – Palmesus er definitivt verdt turen. Du kan lese mer om Palmesus, og neste års storsatsning på denne siden. Eller hva med Slottsfjell i Tønsberg? Det er rett og slett festival på et fjell, og en av de største festivalene i Norge med en utrolig line-up og knallgod stemning. Slottsfjell blir utsolgt år etter år, og det er det en grunn til! Denne festivalen har hele fem scener, samt to campingvogn-scener i tillegg til klubbscener nede i byen. På Slottsfjell blir garantert kulturkvota fylt opp, og mer om denne flotte festivalen kan du lese her på kulturskolesekken.no.

En annen festival vi ikke må glemme, er selveste Øyafestivalen, som har holdt det gående helt siden 1999! Det er en gammel, nydelig og fargesprakende festival i Tøyenparken i Oslo, og her bys det også på store og kjente artister. Ikke nok med det, men denne festivalen er også en av de mest miljøvennlige arrangementene i hele landet! Denne får du også lese om på denne siden.

Andre arrangementer

Men du må jo finne på noe gøy på vinteren også! Hva med å ta turen til den fantastiske og historiske Rørosmartnan i februar? Der får du smake nydelig, kortreist mat, du kan handle håndlagde klær til hele familien, samt at du kan kjøre hest og slede som i gamledager! Dette finner du mer informasjon om her på kulturskolesekken.no.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent