Oppdatert 21.09.2018
A+ A A-

Hønefoss sparebank styrker leasingtilbudet for lokalt næringsliv

Leder av bedriftsmarkedet i Hønefoss sparebank, Erik Sandsbakk, er veldig godt fornøyd med det nye produktet. Foto: Frank Tverran Leder av bedriftsmarkedet i Hønefoss sparebank, Erik Sandsbakk, er veldig godt fornøyd med det nye produktet.

Hønefoss sparebank har gjennom Eika Gruppen inngått avtale med De Lage Landen Finans Norge (DLL) om formidling av leasing til bankens bedriftskunder.

DLL er den tredje største merkeuavhengige leasing-leverandøren i Europa, er representert i 41 land og eies av nederlandske Rabobank Group. Avtalen er viktig for å styrke konkurranseevnen og opprettholde høyeste kundetilfredshet på bedriftsmarkedet.

- Med denne avtalen styrker 73 lokalbanker i Eika Alliansen sin konkurransekraft på leasing til bedrifts-markedet. Mens andre banker har lagt ned sine kontorer har mange lokalbanker økt sin konkurransekraft og løfteevne for lokalt næringsliv. Med lokal tilstedeværelse, kompetente rådgivere og en kompletterende partner har vi store ambisjoner for økt vekst også på leasing, sier adm direktør Terje Gromholt i Eika Kredittbank.

De viktigste kundesegmentene for lokalbankene på leasing er transport, entreprenør og anlegg og landbruk.   Med økt aktivitet og økte investeringer har selskapet ambisjoner om årlig leasingsalg på mer enn 600 millioner kroner gjennom lokalbankene i Eika Alliansen.

- Lokalbankene i Eika har hatt høyest kundetilfredshet 7 år på rad (EPSI). Denne Avtalen skal i tillegg til økt vekst også bidra til å sikre at banker som Hønefoss sparebank beholder posisjonen med høyest kundetilfredshet på bedriftsmarkedet, legger Gromholt til.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20