Oppdatert 21.09.2018
A+ A A-

Beste firmanavn?

“På hengende håret” i Øvre Hønengaten er nominert i kåringen av Norges beste firmanavn 2017. Kåringen arrangeres for fjerde gang og over 150 bedrifter er hittil nominert.

Det lokale næringslivet i Norge består først og fremst av små- og mellomstore bedrifter som er viktige for lokalsamfunn rundt i landet. Et godt firmanavn kan være gull verdt for mindre bedrifter som ikke har de store markedsføringsbudsjettene. Gule Sider vil feire det lokale næringslivet og leter nå etter det aller beste firmanavnet i landet.

- Med denne kåringen ønsker vi å feire de små- og mellomstore virksomhetene som bidrar til at lokalsamfunn blomstrer rundt i hele landet. Det er utrolig gøy å se det store engasjementet folk viser for bedrifter i sitt lokalområde, og vi håper så mange som mulig blir med og nominerer sine lokale favoritter også i år!, sier Renate Morken, kommunikasjonssjef i Eniro, som står bak Gule Sider.

Med som juryformann i kåringen er reklameeksperten Merethe Nyvold Johannessen.

- 98% av Norges bedrifter har mindre enn 50 ansatte og som regel ikke et stort markedsføringsbudsjett. Med et godt firmanavn kan man allikevel komme et godt stykke på vei, da det i seg selv er god markedsføring. Her er det avgjørende at bedriften har et navn man husker, og som i ett eller to ord beskriver essensen av bedriften, produktet eller tjenesten, sier Johannessen, som er CEO og partner i det nordiske kreative byrået Patchwork.

Konkurransen går over de neste to månedene og du kan nominere dine favoritter frem til 11. oktober på www.bestefirmanavn.no . Juryen velger så ut 20 favoritter som folket skal stemme på. De 10 firmanavnene med flest stemmer blir med i finalen hvor juryen kårer en vinner. Vinneren vil bli annonsert i midten av november.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20