Hønefoss BK dummet seg ut i Strømmen

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Det kunne kjapt blitt flere baklengs Det kunne kjapt blitt flere baklengs Skjermdump Cmore Sport

HBKs keeper Łukasz Jarosiński forhindret stortap lørdag. Hønefoss spilte en elendig kamp der de ikke fant medspillere og enda mindre motstanderens mål. Det tok faktisk 70 minutter før Hønefoss hadde et skudd mellom stengene.

HBK framsto som hjelpeløse
Ett skudd himmelhøyt over var alt HBK presterte før pause. Hjemmelaget hadde sjanse på sjanse og burde allerede ledet flere null da Martin Ramslund headet inn 1-0.
HBKs keeper Łukasz Jarosiński måtte ta fram redninger på aller høyeste nivå. I tillegg fikk han ved en anledning også hjelp av treverket.
Kevin Beugre ble sendt av banen etter en halv time (skadet). Han ble ertstattet av Martin Thomassen og HBK endte opp i en presset 5-4-1 formasjon. Det er betegnende for første halvdel at Strømmen hadde sju cornere. Hønefoss ingen.

Ingen bedring etter hvilen
Keeper fortsatte å imponere mens spillerne fomlet rundt tilsynelatende uten mål og mening.
Et par bytter 20 minutter før slutt (se under), var heller ingen seiersresept.
Enden på visa var enda et tap og tre gule kort.

Hønefoss var heldige som bare fikk ett baklengs. Det kan de takke sin eminente målmann for.

Hønefoss stilte med dette laget fra start:
Mål:
Łukasz Jarosiński
Forsvar: Thomas Braaten, Abdoulaye Seck, Sigurd Svendsen, Miguel Hamutenya og Alexander Groven
Midtbane: 7Christian Aas, Ugonna Anyora, Morten Hæstad
Spisser: Malick Mané og Kevin Beugre

Bytter Hønefoss:
29. Min: Kevin Beugre ut, Martin Thomassen
inn
73. min: Miguel Hamutenya ut, Ibrahima Dramé inn
73. min: Ugonna Anyora ut, Andrija Kaludjerović inn

Kort tildelt Hønefoss:
59. min: Ugonna Anyora (gult)
60. min: Martin Thomassen (gult)
82. min: Andrija Kaludjerović (gult)

Sist redigert lørdag, 09 mai 2015 20:09