videofilm nitar

Oppdatert 16.12.2018
A+ A A-

Tronrud Bygg endrer navn til BetonmastHæhre Ringerike

Tronrud Bygg endrer navn til BetonmastHæhre Ringerike Foto: Frank Tverran

Tronrud Gruppen ble i vår kjøpt opp av BetonmastHæhre. Tronrud Bygg i Hønefoss endrer nå navn til BetonmastHæhre Ringerike.

Tidligere i høst ble andre selskaper i Tronrud Gruppen innlemmet i eksisterende BetonmastHæhre-selskaper. Tronrud Bygg i Hønefoss bytter nå navn til BetonmastHæhre Ringerike.

- BetonmastHæhre ønsker å være synlige på Ringerike, uttaler Peter Sandrup, leder for divisjon bygg i BetonmastHæhre. Ringerike er en region i rivende utvikling, og det er derfor viktig for oss å være tilstede her fremover. Navneendringen av vårt datterselskap i området er derfor et riktig grep for oss.

- I tillegg til å satse på Ringerike, ønsker vi også å ta en større andel av markedet på Hadeland og i Asker og Bærum, sier Ivar Ragnhildstveit, daglig leder i BetonmastHæhre Ringerike.

Tronrud bygg ble etablert i Hønefoss i 1974, og har solide håndverkstradisjoner. Det gode omdømmet tar BetonmastHæhre Ringerike med seg videre også etter navneendringen. Tilhørigheten til BetonmastHæhre-konsernet vil styrke selskapet i den videre satsingen.

Den formelle navneendringen gjennomføres fra 01.11.2017.

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20