mandag, 13 november 2017 13:22

Rubb AS mot rekordomsetning med Thermohall

Skrevet av
Rubb AS mot rekordomsetning med Thermohall Foto: Produsenten

Rubb AS på Krøderen må øke kapasiteten med sin blåseull løsning, på grunn av rekordstor etterspørsel etter sin Thermohall.

Rubb AS har de siste årene hatt en eventyrlig vekst i salget av Thermohaller og tilbudt sine kunder både standard isolert Thermohall, og en løsning der innblåsing av ull skjer på byggeplass, etter at hallen er ferdig montert.

- 2017 tegner til å bli et historisk godt år for oss, sier Daglig leder Jan Arne Hansen, og ser videreutvikling av Thermohall med innblåsing av løsull som et meget godt alternativ, spesielt der det kreves isolasjonstykkelser opp til 200 mm.
- En Thermohall med blåseull, er vesentlig raskere å produsere og montere, og øker vår kapasitet ut i markedet, sier Hansen.

Rubb AS på Krøderen leverer Thermohaller til alle bransjer fra kjøl og frys av næringsmidler, til oppvarmede idrettshaller, i hele verden.
Daglig leder Jan Arne Hansen ser en sterk vekst i etterspørsel etter haller innenfor fiskeri og havbruk. Denne industrien er derfor et stort satsingsområde, og Rubb AS er nå i monteringsfasen av et stort prosjekt, en kjøl og frysehall på hele 152 meters lengde.

Rubb AS går mot en omsetningsrekord i 2017, med målsetning om å passere 100 millioner.

{AF}Rubb AS er etablert på Krøderen med produksjon til både det norske og internasjonale markedet. Rubb har 21 ansatte i Norge og en forventet omsetning på 100 millioner kroner i år. Rubb AS er en del av det internasjonale selskapet Rubb Building Systems. Rubb-Gruppen har en omsetning på nærmere 350 millioner kroner og 150 ansatte.
Rubb AS er et privat selskap eid av Finn Atle Haldorsen fra Bergen 50 % og Truls Torgersen fra Krøderen 50%.{/AF}

Andre saker å lese

Borteseier for Hønefoss over Medkila

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Lian og Ruden med rørleggerfirma

15-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Buskerud bad & rørservice AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital.

Les mer i RingeriksAvisa

Bilbrann ved Hensveien

14-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 15.30-tiden lørdag, tok det fyr i en bil på E16 utenfor Hønefoss. Det var brann i motorrommet og bilen sto parkert i en busslomme på E16. Politiet fikk lsukket...

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på KUBEN

14-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Lørdag like før klokka 15 var to personer involvert i en voldshendelse på KUBEN i Hønefoss. Det dreide seg om pengekrangel. Ingen kom alvorlig til skade, men politiet oppretter sak.

Les mer i RingeriksAvisa