banner web

A+ A A-

Kraftig vind skapte kaos

  • Skrevet av ntb
  • Publisert i Nyheter
Dette treet ble tatt av stormen natt til 17.mai. Dette er nedenfor Hønefoss skole på gangveien. Foto: Frank Tverran Dette treet ble tatt av stormen natt til 17.mai. Dette er nedenfor Hønefoss skole på gangveien.

Kraftig vind på Østlandet førte til at flere tok kontakt med politiet for å melde fra om flygende gjenstander. Flere hundre husstander var også uten strøm.

Etter en nydelig solskinnsdag begynte vinden å ta kraftig tak på Østlandet onsdag kveld. Politiet fikk meldinger om at vinden tok tak i både stillas, byggemateriell og gjerder som ikke var sikret godt nok. De fikk også meldinger om knuste ruter, blant annet ett i fjerde etasje på Schous plass i Oslo.

– Hadde det falt ned på noen hadde det vært ille, sa operasjonsleder Tor Gulbransen til VG.

Men i løpet av natten roet det seg.

– Vi har ikke fått flere meldinger om hendelser tilknyttet været. De fleste har vel klart å feste det som var å feste, og så har vinden roet seg litt, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NTB.

Hafslund-kundene i Oslo og nabokommunene som var uten strøm onsdag kveld, hadde i 3-tiden fått strømmen tilbake, viste en oversikt på strømselskapets nettsider.

Sist redigerttorsdag, 17 mai 2018 12:47
  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20