RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 18.09.2019
A+ A A-

Stilling ledig

:

Vil du hjelpe barna i asylmottaket?

I fjor arrangerte Caritas, med hjelp fra 90 frivillige, aktiviteter for barn i ni asylmottak. Foto: Caritas Norge I fjor arrangerte Caritas, med hjelp fra 90 frivillige, aktiviteter for barn i ni asylmottak.

Caritas Norge trenger nå frivillige som kan arrangere aktiviteter for barn i asylmottaket på Hvalsmoen.

Caritas Norge har fått 1,3 millioner kroner fra Utlendingsdirektoratet (UDI), for å arrangere aktiviteter for barn i asylmottak i 2018. Ønsker du å bidra, kan du melde deg som frivillig.

Caritas Norge arrangerte i fjor aktiviteter for barn på ni ulike asylmottak. 90 frivillige bidro med sin tid og sitt engasjement.

Takker de frivillige

– De frivillige gjorde en uvurderlig innsats med å være trygge voksenpersoner for barn i en utsatt situasjon. De møtte barna ukentlig på de ulike asylmottakene, bygde relasjoner og la til rette for mestringsfølelse og glede hos barna gjennom dans, malerverksted og lek, forteller Vågen.

Barneaktivitetene vil også i år foregå ukentlig på ettermiddags/kveldstid, to timer hver gang. Har du lyst og mulighet til å bli med å arrangere aktiviteter på ett av de nevnte mottakene? Det er ekstra behov for frivillige på mottakene som ligger utenfor de store byene. Klikk her hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan bidra i barns hverdagsliv på asylmottak.

 

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20