torsdag, 12 juli 2018 18:46

HBK-kaptein Tor Øyvind Hovda fant lykken med NRK-reporter

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
NRKs VM-programleder Carina Olset er blitt kjæreste med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda. NRKs VM-programleder Carina Olset er blitt kjæreste med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda. Foto: Privat / NTB scanpix

Carina Olset (36) sprudler under fotball-VM. Full Tinder-klaff med HBKs Tor Øyvind Hovda har sørget for tidenes sommer for NRK-profilen.

Søndag leder Olset finalesendingen på Kontraskjæret (Frankrike – Kroatia). Sammen med Hønefoss-kaptein Tor Øyvind Hovda (28) så hun denne uken semifinalen mellom Frankrike og Belgia på plass i Russland.

– Vi møttes på Tinder i vår. Det satt like bra som scoringen til Pavard i åttedelsfinalen mot Argentina, det, smiler den folkekjære programlederen.

NRK-stjernen har sett en rekke Hønefoss-kamper denne sesongen. Hun følger spent med på tribunen når Hovda er i aksjon i 2. divisjon. Det forelskede paret koste seg denne uken i St. Petersburg.

– Siden TV 2 hadde semifinalesendingene, sjekket jeg mulighetene for å reise til Russland i starten av mesterskapet. Tirsdagens kamp var perfekt, siden den var lett tilgjengelig i St. Petersburg og Tor Øyvind kunne ta fri etter mandagskampen mot Stabæks 2.-lag (3-3). En veldig fin fotballopplevelse for oss, selv om vi på forhånd hadde håpet på Brasil–Argentina, sier Olset.

Livets beste sommer

Hun har i årevis ledet fotballsendingene på NRK. Olset ble raskt en yndling blant seerne med sin kvikke replikk, sitt sterke fotballengasjement og velkjente smil. I sommer har det gått slag i slag for den engasjerte programlederen.

– Fotball-VM er alltid gøy, og noe jeg har sett fram til helt siden finalesendingen i forrige mesterskap. Det har vært usedvanlig underholdende, fotballen har engasjert publikum, sendingene våre har fått gode tilbakemeldinger og de store skandalene man fryktet i Russland har uteblitt, sier Olset.

– Og så blir absolutt alt bedre når man er forelsket, så for meg har sommeren 2018 vært livets aller, aller beste, smårødmer Olset overfor NTB.

Tabubelagt sykdom

NRK-profilen har også blitt et forbilde for folk som sliter med fordøyelsessykdommer. I 2015 fortalte hun modig om hvordan livet som omreisende TV-reporter er med den ofte tabubelagte sykdommen ulcerøs kolitt.

Nå kan Olset fortelle at helsa endelig spiller på lag etter mange tunge år.

– Helsa spiller på lag, verdiene er fremdeles lave og sykdommen holdes i sjakk med medisiner, sier en lettet Olset.

Hovda var med da Hønefoss tok steget opp i eliteserien. Senere har han spilt i svenske Kalmar. Nå er 28-åringen tilbake på den sentrale midtbanen hos Hønefoss, som kjemper en hard kamp for å overleve på nivå tre i norsk fotball.

Andre saker å lese

Narvik og Comet Halden klar for eliteserien - Ringerike ned

28-03-2024 Sport NTB - avatar NTB

Narvik og Comet Halden klar for eliteserien - Ringerike ned

Narvik knuste Grüner 7-2 borte og sikret med det opprykk til eliteserien i ishockey. Comet Halden beholdt plassen med 5-3-seier over Ringerike.

Les mer i RingeriksAvisa

TorsdagsQuiz

28-03-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Svarene på dagens quiz finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Meteorologene varsler kraftig snøfokk i fjellet i Sør-Norge torsdag kveld

28-03-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Meteorologene varsler kraftig snøfokk i fjellet i Sør-Norge torsdag kveld

Skal man kjøre på hytta torsdag kveld, bør man være særdeles varsom. Det er ventet kraftig snøfokk i fjellet i Sør-Norge.

Les mer i RingeriksAvisa

Hamstrer egg i Sverige - men i Hønefoss er det egg nok

28-03-2024 Nyheter NTB og Frank Tverran - avatar NTB og Frank Tverran

Hamstrer egg i Sverige - men i Hønefoss er det egg nok

Mangelen på egg i enkelte norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen.

Les mer i RingeriksAvisa