A+ A A-

Ny passasjerrekord for Norwegian

– Vi er godt fornøyd med at stadig flere passasjerer i Europa, USA, Midtøsten, Sør-Amerika og Asia velger Norwegian når de skal ut og reise, sier Bjørn Kjos. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix – Vi er godt fornøyd med at stadig flere passasjerer i Europa, USA, Midtøsten, Sør-Amerika og Asia velger Norwegian når de skal ut og reise, sier Bjørn Kjos.

Norwegian hadde nærmere 3,8 millioner passasjerer i juli i år. Det er 13 prosent flere enn i samme måned i fjor – og det høyeste tallet for én måned noen gang.

Selskapet hadde temmelig fulle fly, noe fylllingsgraden på 93 prosent vitner om.

– Vi er godt fornøyd med at stadig flere passasjerer i Europa, USA, Midtøsten, Sør-Amerika og Asia velger Norwegian når de skal ut og reise. Det er også positivt at selv med stor kapasitetsøkning fyller vi flyene godt i hele rutenettet, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

– Kapasitetsveksten er fortsatt høy, men i tråd med strategien er den nå i ferd med å avta noe sammenlignet med tidligere måneder. Etter en lang periode med sterk vekst vil vi fremover kunne høste av det vi har sådd, noe som vil komme kunder, ansatte og aksjonærer til gode, fortsetter han.