banner web

A+ A A-

Knivstikkingen: Politiet leter etter kniven

Letemannskaper på jakt etter en kniv Foto: Frank Tverran Letemannskaper på jakt etter en kniv

Onsdag ble det soknet etter en kniv i elva under brua i Hønefoss. Dykkere fra Drammen samarbeidet med det lokale brannvesen og politiet.

Politiet etterforsker onsdag omstendighetene rundt knivstikkingen i Hønefoss sentrum tirsdag kveld, der en mann i 30-årene ble funnet knivstukket.

Den fornærmede ble tirsdag kveld behandlet for stikkskadene på Ullevål sykehus.

En mann i 30-årene har status som siktet i saken. Han ble pågrepet i sin egen bolig. Både fornærmede og mistenkte er hjemmehørende i Hønefoss.

- Vi vet foreløpig ikke hva som ligger bak knivstikkingen, opplyser politiadvokat Henriette Marie Knutsen i Sør-Øst politidistrikt. – Politiet vil fortsette både taktisk og teknisk etterforskning onsdag, og vi håper at dette vil bidra til å få klarhet i omstendighetene rundt hendelsen. Det er derfor for tidlig å uttale seg om mulige motiver og eventuell foranledning, sier hun.

Det er planlagt avhør av både siktede og fornærmede så fort det lar seg gjennomføre. Politiet vet ikke om det er en relasjon mellom siktede og fornærmede, men søker å avklare dette gjennom avhør av de involverte.

Politiet ber om at personer som har tips i saken tar kontakt med Politiet på telefon 99 21 20 68.

Alle fotos: Frank Tverran

sokning02

sokning03

sokning04

sokning05

  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20