fredag, 26 april 2019 12:35

Van Gogh alive til Jevnaker

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Denne sommeren anbefaler vi et besøk på Hadeland Glassverk og en utrolig spennende kunstopplevelse.

Grande Exhibitions presenterer Van Gogh Alive, en interaktiv opplevelse for hele familien. Van Goghs verk har blitt sett og elsket av en hel verden i over hundre år - men aldri på denne måten. I perioden 11.mai-18. august 2019 har du den unike muligheten til å oppleve Van Goghs kunst, og virkelig gå inn i hans verden, på Hadeland Glassverk.

- En helt unik måte å oppleve kunst på- En spennende opplevelse for hele familien- Opplev Van Goghs verden ved bruk av Sensory4-teknologi - Verdens mest besøkte interaktive utstilling - Første gang i Norden

Dette er ingen vanlig utstilling.

Forbered deg på en helt ny måte å oppleve kunst. Van Gogh Alive vil utvide definisjonen av ordet ”utstilling”.Den stimulerer sansene dine og åpner sinnet.

Opplev en kraftig og levende symfoni av lys, farge og lyd i det besøkende har halt en uforglemmelig interaktiv utstilling.

”Van Goghs mesterverk blir levende når du går rett inn i hans malerier - en opplevelse som er både fortryllende, underholdende og lærerik.”

Ny teknologi tilgjengeliggjør verdens kunstskatter

Grande Exhibitions sin hypermoderne SENSORY4 ™-teknologi muliggjør fremvisning av enorme krystallklare bilder. Over 3000 inspirerende bilder blir vist på vegger, tak og gulv, og du vil bli overveldet av alle de levende detaljene i Van Goghs kunst.

Voksne og barn vil oppleve denne utstillingen på sin egen måte når de utforsker skjulte kroker og ser kunstverk fra nye vinkler og unike perspektiver. Besøkende får se bilder og filmer av Van Goghs inspirasjonskilder som vises sammen med hans verk. For mange ligger den største gleden i å stå stille og la inntrykkene strømme mot dem.

Utstillingen åpner lørdag 11.mai kl. 12.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.