Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Tanja Løfshus setter inn 2-0 Tanja Løfshus setter inn 2-0 Foto: Frank Tverran

Det var klasseforskjell da Eik Tønsberg besøkte AKA arena tirsdag i første runde i cupen.

Etter ca 25 minutters spill  bøttet jentene inn mål Først Ingvill Hågensen, så to etter hverandre med 2 minutters mellomrom av Tanja Løfshus. Deretter Maja Tryterud før Ingvill Hågensen rundet av første omgang som endte 5-0.

Fem minutter etter hvila reduserte Rikke Pedersen til 5-1. Anniken Eek og Silje Bekkåsen Nyhagen lagde hvert sitt mål før HBK fikk til et selvmål slik at det ble 7-2.

Så var solide Ingvill Hågensen på plass igjen med 3 scoringer etter hverandre. 10-2 ble sluttresultatet.

235 tilskuere så kampen. Dommer var Vilde Sølverud Larsen og assistentene var Tomke Kathrin Poppen og Henrik Moholdt.

Lørdag 4.mai kl 14.30 fortsetter serien og da er det Åsane som kommer til AKA arena. Dette blir en kamp mot en av favorittene i 1.-divisjon.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Mer i denne kategorien « Røyse Ultra Ny seier til HBK »

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.