onsdag, 13 november 2019 10:38

Nå drifter han hele Østlandet!

Skrevet av

Daglig leder i Avis bilutleie i Hønefoss, Asle Fjelldal, har fått ansvaret for å drive Avis bilutleie Innlandet, med virkning fra 1. november 2019.

Fjelldal får med den nye rollen ansvaret for driften av Avis bilutleie på Kongsvinger, i tillegg til driften av nye stasjoner han har åpnet for Avis på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Elverum.

Asle Fjelldal er daglig leder i Fjelldal bilutleie AS, en lisenstaker av Avis Budget Group, som driver Avis bilutleie i Hønefoss. Som et resultat av det nye partnerskapet har Fjelldal bilutleie AS gjort store investeringer i Avis Norge utleiestasjoner i Innlandet. En drøy uke inn i den nye rollen har Fjelldal allerede gjort endringer på de nye stasjonene, utvidet bilflåten og ansatt flere Avis medarbeidere.

Solid vekst

Asle Fjelldal har vært daglig leder i Fjelldal bilutleie AS siden 2008, som ble startet av hans far Tor Fjelldal i 1994. Fjelldal bilutleie AS har drevet Avis bilutleie i Hønefoss som lisenstaker siden oppstart i 1994. Selskapet begynte med utleie av tre biler som nå har utviklet seg til en stor bilflåte på 650 person- og varebiler.

«Jeg er stolt og takknemlig for at Avis har vist meg denne tillitten og ser frem til å ta på meg ansvaret for Avis bilutelie på Innlandet. Jeg gleder meg til å komme i gang med bilutleie i stor skala, samt å fortsette å jobbe for god vekst og fornøyde kunder», sier Asle Fjelldal, daglig leder i Fjelldal bilutleie AS.

«Vi har hatt en solid vekst som jeg tror vi i stor grad kan takke vår høye servicegrad for. Vi har dyktige, lokale ansatte som kjenner området godt og som alltid står på for å levere leiebiler til kundene - uansett når på døgnet det måtte være. Dette ser vi at kundene våre setter stor pris på og er noe at det viktigste vi ønsker å videreføre i driften av Avis Innlandet», fortsetter Fjelldal.

«Vi er veldig glade for at Asle har takket ja til å drive Avis Norge sine tjenester i Innlandet som følge av de gode resultatene han har vist på stasjonen i Hønefoss. Fjelldal bilutleie AS sin service er et uvurderlig bidrag til vår bransje», sier Donald Hayes, daglig leder i Avis Budget Group Norge.

Fjelldal bilutleie AS driver Avis bilutleie i Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden. Med det nye ansvaret skal selskapet også drifte Avis bilutleie i Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Elverum og Kongsvinger.