JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Nå ser det stygt ut for HBK`s fortsatte eksistens blant landets 32 beste klubber. Fire poeng på ni kamper i 1.divisjon er skandaløst for klubben med et av de høyeste budsjettene.

Spissene sviktet før pause
Mot slutten av første omgang i Grimstad rotet en jervspiller med ballen slik at den havnet hos spissen Malick Mané. Afrikaneren sto alene på 16-meteren. Han mæla ballen høyt over mål. Svakt av spissen.
Før det hadde samme man et skudd fra over 30 meter. Der måtte Jervs keeper anstrenge seg en smule.
Også Jerv hadde muligheten til å ta ledelsen, men Aleksander Lind skjøt svakt utenfor alene mot HBK`s eminente Łukasz Jarosiński.

Lind gjorde det godt igjen
Få minutter inn i annen omgang scoret Jervspissen fra femmetern. Bra forspill av hjemmelagert.
Om ikke det var nok la Mac Connacher på til 2-0 etter frispark et kvarter før slutt. På dette tidspunktet dominerte sørlendingene.
Malick Mané reduserte like etter uten at det ga poeng i den slunkne kassen.
Fortsatt utgjør Hønefoss baklyset i 1.divisjon.

Kort tildelt HBK:
67. min: Ugonna Anyora (gult)

Sist redigert lørdag, 16 mai 2015 20:13