fredag, 10 januar 2020 13:34

Nytt kontortilbud i Hønefoss

Skrevet av
Prosjektleder Stine Larsen viste oss rundt i de innbydende lokalene. Prosjektleder Stine Larsen viste oss rundt i de innbydende lokalene. Foto: Frank Tverran

ECIT Solutions i Hønefoss har dratt i gang et prosjekt de kaller Kontorkollektivet. Disse holder til i HM49 på Hvervenkastet.

kontorkollektivet2
Delikate møtelokaler er til felles avbenyttelse (Foto: Frank Tverran)

Kontorkollektivet er for den som har vokst ut av hjemmekontoret, trenger et nytt avdelingskontor, har en business i vekst eller er lei av å pendle. Her kan du kan leie alt fra en fleksibel kontorplass, fast kontorplass med en eller to ”romkamerater” til et eget kontor bare for deg. Møterom, printer, kaffemaskin, kjøkken og toalett deler du med andre som er i samme kontorkollektiv.

Kontorene er ferdig møblert, så alt du trenger å ta med er din egen pc.

Glem matpakka, inkludert i leien er også tilgang til byggets flotte kantine.

kontorkollektivet3
En av de som så ut til å stortrives i de flotte lokalene, var Mabel Junge. Hun arbeider for Langsand Invest og pendler mellom Risør og Hønefoss. (Foto: Frank Tverran)

Leieprisene blir satt sammen etter hva slags behov leietakeren har. Det er plass til 30 faste plasser i tillegg til drop-in i de 500mstore lokalene. Vi satte opp vårt eget firma som et eksempel og ble positivt overrasket over at det ikke var dyrere.