RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 23.09.2019
A+ A A-

Stilling ledig

:

Norwegian kåret til Europas beste flyselskap andre året på rad

Norwegian vant to priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i Oregon i USA i natt. Norwegian ble kåret til beste flyselskap i Europa for andre året på rad og tok samtidig hjem prisen for beste ombordmagasin. Norwegian har vunnet en rekke priser i 2015 hvor kundene har stemt fram selskapet.

- Jeg vil takke alle som velger å fly Norwegian og ikke minst våre dedikerte medarbeidere over hele verden som gjør sitt ytterste hver eneste dag hele året for å gi våre kunder en god reiseopplevelse. Vi er veldig takknemlige og stolte over at det nettopp igjen er kundene som i en ny kåring har utnevnt oss til Europas beste flyselskap for andre året på rad, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian vant også prisen for beste ombordmagasin under nattens Passenger Choice Awards- utdeling i USA. Selskapet var nominert i totalt seks kategorier:

  •     Best Overall Passenger Experience
  •     Best in Region: Europe
  •     Best Inflight Publication (n Magazine)
  •     Best Inflight Connectivity & Communications
  •     Best Inflight Video
  •     Best Cabin Ambience

Norwegian har mottatt flere tunge kundepriser i år, blant annet SkyTrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter. Det er tredje året på rad Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent