onsdag, 25 august 2021 13:48

De omkomne i ulykken i Flå var tre brødre på 17, 18 og 20 år

Skrevet av
Det ble flagget på halv stang utenfor kommunehuset i Flå tirsdag etter at tre personer omkom i en trafikkulykke på riksvei 7 i Flå i Hallingdal. Det ble flagget på halv stang utenfor kommunehuset i Flå tirsdag etter at tre personer omkom i en trafikkulykke på riksvei 7 i Flå i Hallingdal. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

De tre personene som mistet livet i kollisjonen i Flå i Hallingdal mandag kveld, var brødre på 17, 18 og 20 år, ifølge informasjonen politiet har nå.

Politiet venter fortsatt på helt endelig identifisering, men sendte onsdag ut en pressemelding om at all informasjon nå tilsier at de tre omkomne var brødre.

– Brødrene var hjemmehørende i Flå og Noresund og var på vei i retning mot Flå da bilen de kjørte, kolliderte med en kranbil på riksvei 7 ved Gulsvik i Hallingdal, skriver Sørøst politidistrikt.

Politiet har foreløpig ikke frigitt navnene fordi de venter på en endelig tilbakemelding på identitet fra Rettsmedisinsk institutt.

Bilen begynte å brenne

Ulykken ble meldt klokka 22.21 mandag kveld. Begge kjøretøyene havnet utenfor veien, og personbilen begynte å brenne. Alle de tre i bilen omkom på stedet.

– Vi begynner å danne oss et bilde av hva som har skjedd i forkant av ulykken. Samtidig er det fremdeles mye etterforskning som gjenstår før vi kan fastslå hendelsesforløpet, sier politistasjonssjef Brit Fyksen i pressemeldingen.

Hun legger til at mange er berørt av ulykken, og at disse nå får tett oppfølging av kommunen og helsevesenet.

Tar vare på de etterlatte

– Lokalbefolkningen her i Krødsherad har tatt godt vare på de pårørende. Det har vært en spesiell dag, men det har vært fint å se hvordan resten av bygda har tatt vare på de etterlatte, sa Krødsherad-ordfører Knut Martin Glesne til NTB tirsdag kveld.

Noresund, der en eller flere av brødrene som trolig omkom i ulykken er hjemmehørende, er administrasjonssenteret i kommunen der han er ordfører.

Både Flå og Krødsherad satte krisestab etter ulykken.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa