lørdag, 08 januar 2022 12:13

Mann siktet for drap etter funn av død kvinne i Lier

Skrevet av
Politiet har startet drapsetterforskning og pågrepet en mann i 40-årene, etter at en kvinne ble funnet død på en privatadresse i Lier. Politiet har startet drapsetterforskning og pågrepet en mann i 40-årene, etter at en kvinne ble funnet død på en privatadresse i Lier. Foto: Heiko Junge / NTB

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en kvinne ble funnet død på en privatadresse i Lier. Politiet etterforsker hendelsen som et drap.

Kvinnen ble funnet død natt til lørdag, skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Mannen i 40-årene er siktet for drap, og har avgitt en innledende forklaring. Han har fått oppnevnt Andrea Wisløff som forsvarer.

– Det er foretatt innledende politiavhør av ham, men han er såpass preget av det som har skjedd at man har bestemt seg for å fortsette senere, sier Wisløff til NTB.

Ikke avklart dødsårsak

Hun legger til at mannen ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld. Politiet forteller at det var mannen selv som tok kontakt med dem.

– Vi har ikke avklart dødsårsak, men siktede har gitt en innledende forklaring som tilsier at saken skal etterforskes som drap, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han legger til at ingen av de involverte er kjenninger av politiet. De kan ikke si noe om en eventuell relasjon mellom de to. Avdøde er i 60-årene.

Siktede ikke avhørt

Politiet opplyser til NRK er det er ingenting som tyder på at det har vært rusmidler i bildet, ei heller at det skal være andre personer involvert.

Siktede er foreløpig ikke blitt avhørt, men politiet regner med at dette vil skje i løpet av dagen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 3.01 natt til lørdag.

Andre saker å lese

Norsk kommune vurderer å tilby strøm til 50 øre

10-08-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Norsk kommune vurderer å tilby strøm til 50 øre

Lokalpolitikerne i kraftkommunen Suldal ønsker å tilby innbyggerne sine strøm til 50 øre per kilowattime (kWh). Kommunen skal vurdere tiltaket i september.

Les mer i RingeriksAvisa

Quasar uten revisor

10-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Quasar uten revisor

Etter at Akonto Revisjon AS hadde en gjesteopptreden på ca ett år i Quasar Services Norway AS, står nå foretaket uten revisor.

Les mer i RingeriksAvisa

En siste hilsen

09-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

En siste hilsen

En siste hilsen fra en generasjon som aldri får kjøre med Ringeriksbanen. Så gjenstår det å se om nye generasjoner kan spa den opp igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Marius Naume med 5.plass i NM-runden

09-08-2022 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Marius Naume med 5.plass i NM-runden

Etter en kjøretur på 100 mil og 14 timer kom teamet til Marius hjem fra NM runden i Mo I Rana.

Les mer i RingeriksAvisa