Oppdatert 22.01.2018

Leiv Vidar «Årets leverandør» i Shell 7-Eleven!

F.v.: Kategori- og innkjøpsdir. i Reitan Convenience, Petter Knutsen, fra Leiv Vidar; Ulf Rinnan, Lars Rustad, Håvard Iselvmo, Bent Western, Ivar Enger, Hans Olav Hole samt kategorisjef i Reitan Convenience, Georg Husebæk. Foto: Lars Landmark F.v.: Kategori- og innkjøpsdir. i Reitan Convenience, Petter Knutsen, fra Leiv Vidar; Ulf Rinnan, Lars Rustad, Håvard Iselvmo, Bent Western, Ivar Enger, Hans Olav Hole samt kategorisjef i Reitan Convenience, Georg Husebæk.

På forrige ukes årlige Riksmøte til Reitan Convenience ble Leiv Vidar kåret som «Årets leverandør» i Shell 7-Eleven i tillegg til å bli nominert som topp 3 hos Narvesen.

- Selv om vi i Leiv Vidar etter hvert har fått svært mange utmerkelser for vår måte å jobbe på, kommer vi aldri til å slutte å glede oss over å bli satt pris på av kjøpmenn over det ganske land. Ekstra morsomt er det at vi i et utfordrende marked klarer å fornye oss gjennom innovasjon og kampanjer som hjelper kjedene å bygge kundetrafikk og gir salgsvekst, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole.

- Når vi nå nok en gang blir satt i samme klasse som anerkjente leverandører med betydelig større ressurser enn oss, er det allerede en halv seier. Uansett kan vi love både forhandlere og forbrukere et nytt, spennende pølseår i 2016, avslutter Hole.

- For meg som eier er det ekstra stor stas at vi får slike utmerkelser  fordi de viser at vi blir satt pris på hos våre viktige kjedekunder, og at den jobben vi gjør ute i butikkene er en reell og målbar  forskjell som skaper konkurransekraft. Samtidig er dette en forpliktelse til hele tiden å utvikle vårt positive samarbeid videre slik at det stimulerer til ytterligere vekst i en så viktig kategori, sier eier Arne Vidar i en kommentar.