mandag, 13 juni 2022 14:33

Nesten 125.000 studenter har søkt om strømstipend

Skrevet av
Onsdag er siste frist for studenter å søke om strømstipend fra Lånekassen. Onsdag er siste frist for studenter å søke om strømstipend fra Lånekassen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Onsdag er siste frist for studenter å søke om strømstipend fra Lånekassen. Så langt har Lånekassen utbetalt 361 millioner kroner i strømstipend.

230.300 studenter fikk i februar melding om at de kunne få strømstipend fra Lånekassen , en engangsutbetaling på 3.000 kroner, hvis de betaler strøm i tillegg til husleia.

Fristen for å søke er 15. juni. 120.400 studenter har så langt søkt om og mottatt strømstipend.

– Litt over halvparten av alle som har fått tilbud om å søke om strømstipendet, har gjort det. Dette kan virke lite, men mange har strøm inkludert i husleia og har dermed ikke rett på dette stipendet, sier administrerende direktør Morten Rosenkvist i Lånekassen.

Rosenkvist sier at siden det har vært mulig å søke om strømstipend siden februar, er det grunn til å tro at de aller fleste som kan få det, allerede har søkt.

Lånekassen har til sammen utbetalt 361 millioner kroner.

Andre saker å lese

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

Nær 4,4 millioner norske lønnstakere og pensjonister har nå fått skatteoppgjøret sitt, og til sammen er det utbetalt nær 30 milliarder kroner i skatt til gode.

Les mer i RingeriksAvisa

Vikerfjell B&A AS

03-07-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nytt aksjeselskap med kapital 30.000. Daglig leder er Egil Eriksrud. Styreleder er Christoffer Frydenlund Brodahl og nestleder er Gunvor Helen Skougstad Gamkinn. Formålet er oppføring og vedlikehold av bygg, samt anleggsarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa