mandag, 20 juni 2022 18:37

Fotballtilskuer bøtelagt for onanering på tribunen

Skrevet av
En mannlig tilskuer begynte å onanere mens Strømsgodset lå under 0-2 mot Sarpsborg i helgen. En mannlig tilskuer begynte å onanere mens Strømsgodset lå under 0-2 mot Sarpsborg i helgen. Foto: Christoffer Andersen / NTB

En mann fra Drammen ble innbrakt til arresten og bøtelagt med 15.000 kroner etter å ha onanert under Strømsgodsets 1-5-tap for Sarpsborg i helgen, melder SA.

Avisen skriver at en rekke andre i publikum var vitne til at mannen tilfredsstilte seg selv, og at politiet derfor ble varslet raskt.

Mannen ble pågrepet etter kort tid, og han ble kjørt til arresten ved politihuset på Grålum. Der fikk han en bot på 15.000 kroner for tribuneonanien.

Stillingen var 2-0 til Sarpsborg på tidspunktet der mannen begynte å onanere, og han gikk glipp av de øvrige fire målene som ble scoret i lørdagskampen.

Andre saker å lese

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

Nær 4,4 millioner norske lønnstakere og pensjonister har nå fått skatteoppgjøret sitt, og til sammen er det utbetalt nær 30 milliarder kroner i skatt til gode.

Les mer i RingeriksAvisa

Vikerfjell B&A AS

03-07-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nytt aksjeselskap med kapital 30.000. Daglig leder er Egil Eriksrud. Styreleder er Christoffer Frydenlund Brodahl og nestleder er Gunvor Helen Skougstad Gamkinn. Formålet er oppføring og vedlikehold av bygg, samt anleggsarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa